Més de 300 corredors assisteixen a la Gala Final del IV Circuit Ribera de Xúquer a Alginet

Lunes, 20 de octubre de 2014 | e6d.es
• En l’acte es van entregar els trofeus als guanyadors de cada categoria i a aquells que han fet el mínim de curses exigides

._000243
Alginet es va posar de gala divendres a les 20.30 h per tancar el IV Circuit Ribera Xúquer 2014. L’acte es va celebrar a la sala de la caixa Rural d’Alginet i va estar conduït pel famós corredor Recaredo Agulló i pel president del club d’Atletisme d’Alginet, Xavi Ausina. La sala va acollir més de 300 persones vingudes dels 14 pobles que formen el circuit. Entre els corredors hi havia de grans i menuts, ja que aquest any ha estat el primer any en el qual el circuit tenia categories inferiors. En l’acte es van entregar els trofeus als guanyadors de cada categoria i a aquells que han fet el mínim de curses exigides. Xavi Ausina, president del Club d’Atletisme d’Alginet, club responsable de l’organització, tancà l’acte agraint la participació i afirmava que havia estat un honor que Alginet fóra aquest any el poble seu del IV Circuit. En acabar l’acte, els assistents van gaudir d’un refrigeri.