Més de 270 patinadors al Trofeu de Primavera a Alginet

Viernes, 12 de mayo de 2017 | e6d.es
• El trofeu començarà hui al pavelló cobert del poliesportiu a les 6 de la vesprada amb la modalitat de Dansa
._000462
Alginet serà la seu on es realitzarà al llarg del divendres, dissabte i diumenge, el Trofeu Primavera de la  Federació de patinatge de la Comunitat Valenciana. El club responsable de l’organització és el CP Llombai, Catadau i Alfarp amb el suport del CP Alginet i l’Ajuntament de la localitat amfitriona.
El trofeu començarà el divendres al pavelló cobert del poliesportiu a les 6 de la vesprada amb la modalitat de Dansa. Una vegada entregats els trofeus, la vesprada continuarà amb la competició en modalitat lliure de la categoria benjamí, aleví i infantil. Dissabte a les 9:30 h del matí començarà el trofeu amb els diferents nivells començant pel C i finalitzant el dia amb l’A.
Diumenge serà l’últim dia de competició. A les 10 del matí serà el moment de veure en pista als patinadors i patinadores de certificat d’aptitud, seguides per la tercera categoria. Tancaran el trofeu les categories de cadet, juvenil, junior i sènior en modalitat lliure.
A l’encontre s’espera assistisquen els clubs de La Pobla de Vallbona, Alberic, Principe de España, Toris, Arabesco, L’albufera de Silla, Paiporta, Skid Xeraco, Gandia HD, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Aldaia, Ciudad de Valencia, Tavernes Blanques, Xen Silla, Alginet, Llombai, Llíria, Sobrerodes, Patinem, Patiem Oliva, L’Eliana i Silla amb més de 270 patinadors.
Sonia Bosch