Massiva participació en el càsting de la 'Passarel.la Moda i Comerç de Sueca'

Lunes, 15 de abril de 2013 | e6d.es
• Els aspirants, a més de facilitar les seues dades personals, van ser sotmesos a una sessió de fotosLa iniciativa, que celebrarà la segona edició, ha tornat a comptar amb una gran  participació de la ciutadania en el càsting organitzat per a triar els models que desfilaran mostrant l’oferta comercial del municipi
La segona edició de la Passarel•la Moda i Comerç de Sueca comença a prendre forma. El pròxim 27 d’abril, la nova plaça de l’Ajuntament tornarà a acollir este esdeveniment que va comptar, en la seua primera edició, amb un gran èxit de participació per part dels comerços del municipi, així com dels models no professionals que es van unir a esta iniciativa “amb l’objectiu de potenciar les compres en Sueca i revitalitzar un sector tan necessari per a la nostra economia local com és el comerç. Per este motiu, enguany hem decidit tornar a organitzar esta Passarel•la que, esperem, torne a resultar un gran èxit”, ha assenyalat la regidora de Comerç, Manoli Egea. 
Una gran afluència de persones de totes les edats i talles, de Sueca, de pobles veïns, i també de València, s’ha presentat al càsting que es va realitzar els dies 11 i 12 d’abril, per a seleccionar els models que millor s’ajusten a les necessitats i productes que vullguen mostrar els comerços participants. Però, la Passarel•la Moda i Comerç de Sueca, igual que va ocórrer l’any anterior, no es limitarà únicament a mostrar roba i complements, sinó també una gran varietat de productes que es poden adquirir en els comerços del nostre municipi. “Creiem que la realització d’esta Passarel•la és molt important perquè servirà d’aparador per als comerços de Sueca, que podran donar a conéixer els seus productes, no sols als ciutadans del nostre municipi, sinó també de pobles veïns. Esperem que els comerciants no deixen passar esta oportunitat, perquè són moltes les persones que s’involucren en esta iniciativa i, per tant, potencials consumidors”, en paraules d’Egea.
El càsting, realitzat per professionals qualificats, va tindre lloc a la Casa de la Cultura. Els aspirants, a més de facilitar les seues dades personals, van ser sotmesos a una sessió de fotos.
Ajuntament de Sueca