'Más que 520 kms', el repte per la leucčmia infantil, de pas per Sueca

Miércoles, 4 de julio de 2018 | e6d.es
• Javier Carrascosa, un dels participants en el repte 'Más que 520 kms', finalitzarŕ este dijous la seua tercera etapa a la platja de Les Palmeres

 ._000455
Els esportistes i competidors de disciplines de resistència Raúl Tomás i Javier Carrascosa han iniciat este dimarts 3 de juliol, a les 5 de la matinada, el repte esportiu i solidari "Más que 520 kms" que té com a objectiu recaptar fons per a la investigació de la leucèmia infantil. Els fons íntegres es destinaran a la fundació "Uno entre cien mil", una ONG, l'única al nostre país, que dedica els beneficis obtinguts de les seues activitats a un projecte anual d'investigació contra la leucèmia infantil, segons expliquen a la seua pàgina web.
Carrascosa farà des de Roda de Barà (Tarragona) 430 km corrent, mentre que Tomás iniciarà el seu recorregut de 90 km nadant per mar obert des d'Elx. Tots dos es trobaran el dissabte, 7 de juliol, al Penyal d'Ifac, a Calp.
I Sueca serà un punt de pas d'este desafiament. L'atleta finalitzarà la tercera etapa, amb un recorregut de 100 quilòmetres, este dijous a la zona marítima de la localitat. Està previst que faça entrada a la platja de Les Palmeres, per la Via Sant Roc i fins el passeig de l'Alguer, entre les 17:00 i les 18:00 hores de la vesprada.
El regidor d'Esports, Vicent Baldoví, ha encoratjat als veïns de Sueca i la seua zona marítima a acudir per animar l'atleta. “Esta gent implicada, sensibilitzada i afectada d'una o altra manera per la malaltia necessita tot el nostre suport. Ací competim tots contra la leucèmia infantil. Donem-los una acollidora benvinguda a casa nostra” ha apuntat.
Els esportistes aniran explicant cada dia les seues experiències d'esta aventura a través dels seus perfils personals a les xarxes socials i de la pàgina web www.masque520kms.es, on també es pot trobar tota la informació sobre el repte solidari i com col·laborar econòmicament amb la investigació de la leucèmia infantil. 
Ajuntament de Sueca._000477

._000476