Maria Amparo Alforja guanya el VII Concurs de Dossers de Sueca

Jueves, 29 de marzo de 2018 | e6d.es
• El segon premi, dotat amb 100 euros, diploma acreditatiu i guardó, va ser per a Jordi Esteve Hernández pel dosser de la imatge de Jesús Natzaré

._000300

._000351
El Concurs de Dossers de Setmana Santa de Sueca ha arribat enguany a la seua setena edició. Este dijous s'han lliurat els premis del certamen organitzat per la confraria del Sant Sepulcre i que compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca. L’acte es va celebrar al casal de la falla Verge de Sales en presència del primer tinent d’alcalde, Salvador Campillo, així com els representants de la confraria organitzadora, entre altres. Enguany, el primer premi, dotat amb 150 euros, diploma acreditatiu i guardó, va ser per a Maria Amparo Alforja Carbonell pel dosser de la imatge del Crist Jacent.
El segon premi, dotat amb 100 euros, diploma acreditatiu i guardó, va ser per a Jordi Esteve Hernández pel dosser de la imatge de Jesús Natzaré. Mentre, el tercer premi, dotat amb 50 euros, diploma acreditatiu i guardó, va recaure en Pedro Juan Martínez Viel i Maria Gloria Gimeno Fuset, amb el dosser conjunt format per la Mare de Déu de la Pietat i la Mare de Déu de l’Esperança.
Els accèssits, distingits amb diploma, foren concedits, per este ordre, als dossers de les confraries del Santíssim Ecce Homo, Mare de Déu dels Dolors, Flagel·lació de Jesús i el de Mª Sales Bono Granell pel dosser de la Mare de Déu del sufragi.
El jurat qualificador va visitar i va avaluar uns dies abans els espectaculars dossers d'enguany. Durant l’acte, els representants de la Confraria del Sant Sepulcre van agrair la participació de les diferents confraries en un concurs que va nàixer amb l’objectiu d’enriquir la festa i també per convidar als Germans Majors, clavariesses i confraries a augmentar el nivell i la qualitat dels seus respectius dossers. Salvador Campillo també els va agrair l’esforç a totes les confraries participants en este certamen que contribueix a enaltir la Setmana Santa de Sueca.  
Ajuntament de Sueca