Mareny de Barraquetes obri les serues portes a la cinquena fira gastronňmica ‘Tasta el Mareny’

Viernes, 22 de junio de 2018 | e6d.es
• Declaracions de Jordi Sanjaime, alcalde de Mareny de Barraquetes: "Amb la Fira Tasta el Mareny donem el tret d'eixida de l'estiu"
-_000554 
.-000472
 
El divendres 22 de juny tindrà lloc la inauguració de la V Fira de Comerç i Turisme "Tasta el Mareny". El carrer Església serà, del 22 al 24 de juny, l’epicentre de la millor gastronomia de la localitat. Aquesta fira és sobretot una fira encarada al "tapeo", encara que hi hauran més tipus d'empreses. Per a poder degustar les diferents tapes habilitaran un espai amb taules i cadires.
“Aquest any tenim expositors nous d'altres localitats, que juntament amb els expositors locals, ens oferiran les millors tapes, els millors serveis i una gran varietat de productes”, ha explicat Jordi Sanjaime, alcalde de Mareny de Barraquetes.
Participaran en esta cinquena edició carnisseries, bars, fruiteries, fusteries, detalls per a events, etc. També es realitzarà la II Dansà al Mareny de Barraquetes que, després de l'èxit de l'any passat, repetix amb l'Escola de Danses de la Ribera i Tabalaina, l'espectacle de la Falla Plaça Lepanto de Benetússer i la 3a Passarel•la de Perruqueria, on les perruqueries locals oferixen una gran varietat de pentinats.
E6D