L’SMI Santa Cecília de Cullera encetarà el nou curs amb més de 150 alumnes

Lunes, 14 de septiembre de 2020 | e6d.es
• La matrícula tant per al Centre Professional com per a l’Escola de Música de la Societat estarà oberta fins al 27 de setembre

._000748
La tornada dels alumnes de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera a les aules serà el pròxim dilluns 14 de setembre. Així, més de 150 alumnes començaran les classes tant a l’Escola de Música de la Societat com al Centre Professional.
Un nou curs que s’enceta amb moltes ganes i amb la il·lusió dels alumnes del centre per poder tornar a les classes presencials amb el seu professorat.
Cal assenyalar que la crisi de la Covid-19 propicià que els estudiants de la Societat no pogueren acabar el passat curs en les condicions més òptimes que tota la comunitat educativa hagués preferit. Tot i això, gràcies a l’esforç tant de la junta directiva, del professorat així com dels alumnes es pogué concloure el curs acadèmic mitjançant classes online.
Per al nou president de la Societat, Pere Manuel, que tants xiquets i xiquetes seguisquen apostant per l’ensenyança de la Santa Cecília denota la confiança dels pares i mares i dels alumnes en la Societat i el seu professorat. “No sols per l’educació de qualitat que s’ofereix a les nostres aules, sinó perquè ara també demanden que
siga un centre segur i per a això ens hem preparat aquests últims mesos”, ha destacat Manuel.

Pla de Contingència
Per tal de garantir la màxima seguretat tant a les aules com a tots els espais del centre, la Junta Directiva ha ampliat el pressupost assignat a les mesures sanitàries. Tal com ha explicat el responsable educatiu, Pedro Grau, s’ha elaborat un Pla de Contingència i Continuïtat amb les mesures corresponents. Entre d’altres l’ús obligatori de la mascareta per a majors de 6 anys; la presa de temperatura abans d’entrar a les classes; l’equipament amb material de desinfecció a cada aula; l’accés per l’escala de secretaria; l’adequació de la durada de les classes a 50 minuts per tal de poder desinfectar i netejar l’aula per a la següent classe o l’organització d’horaris ajustats per a evitar aglomeracions en les entrades i eixides. A més, els acompanyants de l’alumnat no podran accedir al centre i sols podran parlar amb l’equip directiu i professorat amb cita prèvia. Per altra banda, el centre també s’està dotant de l’equipament necessari per si fos necessari en qualsevol moment mantindre alguna classe online. Així mateix, cal recordar que la matrícula tant per al Centre Professional com per a l’Escola de Música de la Societat estarà oberta fins al 27 de setembre.
Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera
 


._000696

._000631