L’oratge modifica els actes per a commemorar el 700 aniversari de la fundació de La Pobla Llarga

Sábado, 21 de enero de 2017 | e6d.es
• Entrevista a Sonia Bellver, regidora de l’Àrea de Polítiques per a les Persones: “La Casa de la Cultura acollirà els actes preparats per al diumenge 22”


“En 1317, l’ardiaca d’Alzira en Pere d’Esplugues edificà un nou poble per a albergar a nous colons que van vindre a convertir terres de secà en regadiu. Aquest poble es va conèixer amb el nom de la Pobla d’Esplugues o de l’Ardiaca o de Torreformosa” explica el Cronista adjunt Joan Català i Cebrià, que serà un dels protagonistes aquest diumenge en el primer dels actes organitzats des de l’Ajuntament per a commemorar aquest aniversari.
“Portem molts mesos del passat any 2016 preparant tots i cadascun dels actes per a aquest 2017 que van ha ser molts i per a tota la població i que a poc a poc anirem mostrant-los a totes les poblatanes i poblatans” comenta la regidora responsable de l’Àrea Polítiques per a les Persones Sonia Bellver.
Aquest diumenge, a la Casa de la Cultura, en lloc de la Plaça del País Valencià, es farà públic el logotip oficial del 700 aniversari. Logotip que va ser elegit per unanimitat dels presentats al concurs convocat fa mesos i es donarà pas a dos exposicions, a la mateixa Casa de la Cultura: una titulada 700 Anys d'Història a càrrec de Joan Català i Cebrià i l’altra de pintura titulada  "La Pobla Llarga en el temps", a càrrec de Dolors Carbonell.
L’Alcaldessa Neus Garrigues fa una crida a tota la comarca de la Ribera, convidant a tots els riberencs a que coneguen la Pobla Llarga amb més profunditat. “La Pobla Llarga, com sempre ho ha fet, rebrà a totes les persones que tinguen el gust de vindre a gaudir de cada acte que anem a realitzar en aquest any tan especial”
Ajuntament de La Pobla Llarga