L’Open Nacional de Tennis en Cadira de Rodes d'Almussafes compleix el seu 25é Aniversari

Viernes, 22 de abril de 2022 | e6d.es
• Les pistes de tennis i pŕdel d'Almussafes seran l'escenari de l’open, que reunirŕ 21 tennistes

._000006
Almussafes acull aquest cap de setmana el seu XXIV Open Nacional de Tennis a Silla de Rodes, un esdeveniment organitzat pel Club de Tennis local, la Real Federació Espanyola de Tennis i la Federació Valenciana de Tennis, amb el suport de l'Ajuntament d'Almussafes, en el qual participaran 21 tennistes de nou comunitats autònomes, entre ells els principals caps de sèrie del rànquing nacional. El CT està de doble celebració, atés que compleix les seues noces de plata pel seu impuls al tennis en cadira de rodes i a més el torneig està nominat als premis Emprén Esport. Aquesta mateixa vesprada es formalitzarà el sorteig del campionat i se celebrarà un sopar de gala inaugural i a les 9.30 hores de demà divendres, 22 d'abril, arrancarà l’open, que en aquesta edició compta amb un quadre femení, en les seues modalitats d'individual i dobles. Les finals es disputaran diumenge que ve i una vegada concloses s'entregaran els premis als vencedors
El Club de Tennis Almussafes es prepara per a donar la benvinguda al seu XXIV Open Nacional de Tennis a Silla de Rodes, un torneig enquadrat en la Lliga Mapfre de la Real Federació Espanyola de Tennis i plenament consolidat en el calendari nacional que, a més, enguany té el privilegi de comptar amb la seua nominació als premis Emprén Esport de la Fundació Trinidad Alonso en la categoria d'Esport Adaptat.
Del 21 al 24 d'abril, les 21 millors raquetes del rànquing nacional s'enfrontaran en diversos partits de simples i dobles, que es disputaran en les pistes de tennis municipals situades en el polígon industrial Joan Carles I. Un total de 17 jugadors i 4 jugadores, entre elles la tennista Lola Ochoa, guardonada amb la distinció al mèrit esportiu 2021 per part de la Generalitat Valenciana, de nou comunitats autònomes estaran representades en l’open, una de les proves més antigues del calendari nacional i que segons el president del Club de Tennis, Miguel Ribes, “combina esport i discapacitat i configura una valenta apel·lació a l'esperit de superació, alhora que constitueix una magnífica oportunitat de visibilitzar els valors del sacrifici, generositat, esforç i entusiasme, tan vigents i autèntics, com sovint desacreditats”.
La presentació del torneig amb el qual es busca promocionar i motivar la pràctica de l'esport adaptat, se celebrarà a les 21 hores de hui dijous 8 d'abril a l'Hotel Bartos, una vegada celebrat el sorteig dels diferents quadres en les instal·lacions esportives. Autoritats, organització, jugadors i col·laboradors es donaran cita en aquest acte previ a la inauguració de la competició, prevista per a demà divendres, a partir de les 9.30 hores.
El diumenge es disputaran les finals de consolació, individual Grup “A” i individual Grup “B” i finalment la final de dobles, que donarà principi sobre les 12 hores. El lliurament dels trofeus als campions, finalistes i seminifinalistas en cadascuna de les categories i posterior clausura de l’Open està previst que es desenvolupe a partir de les 13.30 hores.
Igual que en les anteriors edicions, l'organització entregarà una escultura de la Torre Razef a una de les 40 empreses col·laboradores, en agraïment per la seua aportació.
Els Premis Emprén Esport de la Fundació Trinidad Alfonso han seleccionat l’Open Nacional de Tennis a Silla de Rodes d'Almussafes, organitzat pel Club de Tennis d'Almussafes en col·laboració amb l'Ajuntament del municipi, com a finalista per a la seua edició de 2022 en la categoria Esport Adaptat. Si aconsegueix guanyar rebrà 25.000 euros i si queda segon la recompensa serà de 15.000 euros. El resultat es coneixerà enguany, una vegada el jurat visite tots els campionats i emeta un veredicte. El president del Club de Tennis Almussafes afirma que “Només la nominació ja suposa una satisfacció per a aquesta modesta i familiar organització, atés que és un reconeixement a l'ajuda de molts directius, amics, socis i col·laboradors”.
Ajuntament d'Almussafes._000829
._000831