L’obra del catedràtic Paulino Peris en la Sala d’Exposicions Art Decor de Carcaixent

Miércoles, 14 de diciembre de 2016 | e6d.es
• Oberta fins al 10 de gener, comptarà amb una tertúlia este pròxim divendres a càrrec de l’Associació Cultural d'Artistes Plàstics i Visuals d'Alzira i Comarca


La Sala d’Exposicions Art Decor de Carcaixent, al carrer Ramon i Cajal 61, ha preparat una exposició de l’obra del catedràtic carcaixentí Paulino Peris Guerola. L’exposició romandrà oberta fins al 10 de gener, en el següent horari: de 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:00 hores.
Paulino Peris Guerola, nascut a Carcaixent el 10 d'abril de 1925, és pintor i catedràtic de dibuix d'instituts nacionals d'ensenyament mitjà, amb més de 800 obres catalogades. El seu estil es defineix com a impressionista, "expressionista" i figuratiu.
A més, la sala acollirà una tertúlia organitzada per l’Associació Cultural d'Artistes Plàstics i Visuals d'Alzira i Comarca, el pròxim divendres a les 19:30 hores, amb el títol "Què és l'art? Per a què serveix l'art?", que serà moderada per Ana Auñon, presidenta de esta associació que s'ha creat per a donar a conèixer als artistes i obres a tota la societat de la comarca però, sobretot, per a revaloritzar i dignificar el treball que realitzen i, així, sol·licitar ajuda per a la difusió dels seus treballs.
En aquesta nova associació tenen cabuda pintors, dibuixants, dissenyadors, escultors, videògrafs, fotògrafs, performance i tot aquell artista que utilitze mitjans visuals. Actualment són 14 socis que es reuneixen de forma quinzenal per a parlar dels seus projectes i preparar activitats.
E6D