| Edició núm. | Any: 11 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 02/10/2020

POBLACIONS » L'Alcúdia » Urbanismo, infraestructuras y vivienda

Llum verda a una nova rotonda a la CV-50 al terme de l’Alcúdia

El següent pas serà la presentació per part de Conselleria d’una versió preliminar que s’estudiarà i donarà pas al projecte definitiu


._000634
La decisió s’ha comunicat a  una reunió telemàtica entre la directora general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible, Roser Obrer, el Sotsdirector General de Mobilitat, Josep Llin, l’Alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, i el cap de l’oficina tècnica de l’Ajuntament , Xavier Gil.
L’actuació suposa el replanteig d’un primer projecte de rotonda que es va proposar per part de la Conselleria l’any 2018, i que estaria ubicada en l’encreuament del carrer Gutiérrez Mellado amb la pròpia CV-50. La rotonda que finalment veurà la llum, ubicada uns 80 metres cap al nord, vindrà a solucionar el problema de l’excessiu pas de vehicles per dins del nucli urbà de l’Álcúdia, en desviar el trànsit procedent de la CV-50 per la ronda perimetral, que també se completarà en esta mateixa actuació. Amb data de 5 de juny, l’alcalde de l’Alcúdia va presentar un escrit a la directora general, demanant-li que s’estudiara desplaçar la ubicació de la glorieta que s’anava a situar en la intersecció de la CV-50 i el carrer Gutierrez mellado, ja que l’oficina tècnica municipal havia detectat que amb eixa ubicació, la glorieta impossibilita una futura i necessària connexió de l’avinguda Europa, a través de la qual es configura la  ronda perimetral del poble de l’Alcúdia.
“Els avantatges d’esta nova posició de la glorieta i de la connexió amb la ronda existent són molts, entre els quals destaca la culminació de la referida ronda, cosa que permetria distribuir eficientment el tràfic entre la CV-50 i el polígon industrial La Creu a través d’un vial principal” exposava l’escrit. A més, es milloraria la seguretat a la CV-50 i es pacificaria el trànsit urbà a l’avinguda de Carlet i l’Avinguda de Guadassuar, la qual remodelació ja està en fase de redacció del projecte.
Per part de la Conselleria s’ha considerat que hi havia una confluència d’interessos entre la Direcció General i l’Ajuntament, i s’ha acordat impulsar esta solució en la reunió entre les parts, celebrada ahir de manera telemàtica. El següent pas serà la presentació per part de Conselleria d’una versió preliminar que s’estudiarà i donarà pas al projecte definitiu.
Ajuntament de l'Alcúdia

 

._000772

._000625
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.