L'Hospital de la Ribera rep una donació de l’Associació del Cŕncer d’Algemesí destinada a la investigació oncolňgica

Lunes, 29 de marzo de 2021 | e6d.es
• Oferirŕ especialització a les seues infermeres oncolňgiques i continuarŕ la realització d'assajos clínics en cŕncer

._000049
L'Hospital Universitari de la Ribera ha rebut, este matí, una donació de 6.000 euros per part de l’Associació del Càncer d’Algemesí (Asocalge). La quantitat donada és fruit de les iniciatives benèfiques i solidàries que Asocalge ha dut a terme durant 2020 amb la finalitat de donar suport a la investigació oncològica en diversos centres sanitaris.
El Servei d'Oncologia de l'Hospital Universitari de la Ribera té previst destinar esta donació a oferir formació especialitzada en Oncologia a les seues infermeres i a poder donar continuïtat al treball de la data manager o coordinadora d'assajos clínics, requisit fonamental per a poder participar en la realització d'assajos clínics.
“L'objectiu últim d'estes iniciatives és el de continuar avançant en el desenvolupament de l'Oncologia per a oferir als nostres pacients una atenció excel·lent i especialitzada. La participació en un assaig clínic pot suposar una oportunitat de rebre una alternativa terapèutica que podria ser més eficaç que el tractament convencional”, ha assenyalat la Dra. Teresa Taberner, coordinadora del Servei d'Oncologia de l'Hospital de la Ribera. Cal recordar, en este sentit, que l'Hospital d'Alzira ha diagnosticat en 2020 més de 700 casos de càncer.
La donació realitzada per Asocalge, de mans de la seua presidenta i de la seua secretària general, Emilia Ferragud i Amparo Graner, respectivament, ha estat recollida pels facultatius del Servei d'Oncologia del centre alzireny, que han estat acompanyats per la gerent de l'Hospital, Dra. Liliana Fuster.
Hospital Universitari de la Ribera

 

._000570

._000779