L'esport també serà protagonista a les Festes Patronals de Benifaió

Domingo, 9 de agosto de 2015 | e6d.es
• Dimecres 12 d'agost, a partir de les 18:30 hores, tindrà lloc la Volta Popular de Festes 6K


._000344
._000300

Des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Benifaió han treballat per fomentar l’esport dins de les festes patronals que tindran el seu inici el pròxim divendres.
Així dimecres 12 d'agost a partir de les 18:30h tindrà lloc la Volta Popular de Festes 6K. Les inscripcions seran a la Plaça Major i l’eixida i meta estarà ubicada als voltants del Mercat Municipal. La volta tindrà varies categories infantils i una general per adults.
Dijous 13 d'agost torna a la programació festiva el SOPAR DE FESTES 2015. A preus populars (5€ adults i 1€ infantils) es podrà disfrutar a les 21:30h al col.legi Santa Bàrbara d'una vetlada esportiva amb sopar i distincions esportives. Les entitats esportives entregaran trofeus a aquells esportistes o equips que hajen destacat este any o valoren també la seua trajectòria i esforç. L’acte està patrocinat conjuntament per l’Ajuntament de Benifaió i l’empresa Roquette els quals també faran entrega respectivament de trofeus distintius.
El sopar finalitzarà amb una discomòbil i festa 'eivissenca'. A partir del 10 d'agost comença la venda d'entrades al Centre Cultural.
Ajuntament de Benifaió