L'Escola Municipal de Futbol Base Atlčtic Turís mostra les seues cartes per a disputar la lliga

Martes, 25 de septiembre de 2018 | e6d.es
• Enguany hi ha matriculats prop de 160 xiquets repartits en les diverses categories
._000520
._000523
El camp de futbol de Turís es vestí amb les millors gales per a viure la presentació oficial de l’escola municipal de futbol base Atlètic Turís. Un esdeveniment que congregà a nombroses famílies que no volgueren perdre’s la flamant eixida dels jugadors. L’Alcalde, Eugenio Fortaña, i el regidor d’Esports, Ivan Picó, acompanyats pels membres de l’equip de govern també estigueren presents per a donar-los suport tant a ells com al cos tècnic.
Els jugadors van votar al terreny de joc un a un i per categories per anar configurant a poc a poc la gran foto final de família. I si l’espontaneïtat, l’ímpetu i l’elegància que demostraren els jugadors en desfilar davant el seu públic es transmet al terreny de joc, segur que enguany s’enduran moltes alegries.
Ivan Picó aprofità l’ocasió per a donar les gràcies a les famílies per permetre als seus fills “practicar l’esport que més els agrada així com per confiar en els professionals de l’escola. Fer que s’ho passen bé amb esportivitat i respecte és la principal meta que tenim”. Enguany hi ha matriculats prop de 160 xiquets repartits en les següents categories: querubí, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i amateur. El regidor també féu referència al campus que es celebrà a l’estiu i es congratulà per l’èxit obtingut, ja que es va batre un rècord de participació amb més de 70 alumnes. 
Ajuntament de Turís

 

 

 

._000565

._000517