L'Escola d'Estiu de Sueca finalitza amb una valoraciˇ molt positiva malgrat les circumstÓncies sanitÓries

Domingo, 1 de agosto de 2021 | e6d.es
• El quasi centenar de xiquets i xiquetes que han participat enguany han pogut gaudir amb una certa normalitat d'una gran varietat d'activitats

 

Ha finalizat el servei que ha oferit l'Escola d'Estiu municipal i, malgrat la situació sanitària existent, el balanç és molt positiu ja que el quasi centenar de xiquets i xiquetes que han participat enguany, han pogut gaudir amb una certa normalitat d'una gran varietat d'activitats, especialment a l'aire lliure, durant tot el mes. Este matí, l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i el regidor d'Educació, Joan Carles Vázquez, han visitat els dos centres que han oferit el servei, els CEIP Cervantes i Carrasquer, i han conegut de boca de participants i monitors la valoració d'esta edició que finalment ha pogut desenvolupar-se sense contratemps de consideració.
“Estem molt contents de comprovar que l'Escola d'Estiu ha pogut realitzar-se enguany quasi amb total normalitat, això sí, complint amb totes les mesures de seguretat sanitàries i després d'haver hagut de suspendre's l'any passat a conseqüència de la pandèmia. Considerem que era molt beneficiós oferir este servei, tant per als i les menors, que han gaudit de molts moments d'oci i diversió, com per a les seues famílies, a les quals se'ls ha facilitat una millor conciliació”, ha assenyalat l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez. El regidor d'Educació, Joan Carles Vázquez, ha assenyalat que “enguany sí hem pogut posar en marxa este servei, malgrat la situació sanitària i després de l'experiència que hem tingut durant el curs escolar, i la veritat és que estem molt contents amb el resultat perquè els xiquets i xiquetes han gaudit molt. És cert que la participació ha sigut un poc inferior a altres anys però, donades les circumstàncies, i sabent que l'oferta d'escoles d'estiu a la nostra ciutat s'ha ampliat amb alguns clubs esportius, s'entén perfectament eixe xicotet descens”.
El tema triat enguany per a la celebració de l'Escola d'Estiu ha sigut 'La Sostenibilitat'. “A través d'una variada oferta de jocs i activitats, els xiquets i xiquetes han aprés la importància de conservar el medi ambient i cuidar el nostre planeta”, ha afirmat Lucía Espí, una de les monitores. “Hem hagut d'adaptar-nos a la situació, realitzant moltes activitats a l'aire lliure, per exemple. Però el resultat ha sigut molt bo i estem molt satisfets”, en paraules de Sara Colechá, coordinadora de l'Escola d'Estiu en el CEIP Carrasquer.
Ajuntament de Sueca