Les tapes i el pimentó marenyer, enguany, són les estrelles en la ‘Fira Tasta el Mareny’

Sábado, 22 de junio de 2019 | e6d.es
• Jordi Sanjaime, alcalde de Mareny de Barraquetes, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als centenars de veďns i visitants

._000349

._000296
Ahir de vesprada va tindre lloc la inauguració de la VI Fira de Comerç i Turisme "Tasta el Mareny". El carrer Església és fins demà l’epicentre de la millor gastronomia de la localitat. Jordi Sanjaime, alcalde de Mareny de Barraquetes, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als centenars de veïns i visitants que no es van voler perdre l’acte inaugural, que va comptar amb danses i música. Entre els convidats es trobaven l’alcalde de Sueca Dimas Vázquez i Joan Botella, alcalde de El Perelló.
“Aquesta fira és sobretot una fira encarada al tapeo, encara que hi hauran més tipus d'empreses que ofereixen les seues verdures i productes gastronòmics. Per a poder degustar les diferents tapes hem habilitat un espai amb taules i cadires. Aquest any tenim expositors nous d'altres localitats, que juntament amb els expositors locals, ens oferiran les millors tapes, els millors serveis i una gran varietat de productes”, ha explicat Jordi Sanjaime, alcalde de Mareny de Barraquetes.
Participen en esta cinquena edició més de 22 expositors, entre els quals trobem carnisseries, bars, fruiteries, fusteries, detalls per a events, etc. També es realitzarà la Dansà al Mareny de Barraquetes que, després de l'èxit de l'any passat, repetix amb l'Escola de Danses de la Ribera i Tabalaina la vesprada de la inauguració i el diumenge de matí. Altre dels productes estrella en esta sisena edició és el pimentó del Mareny.
E6D 


._000389
._000604