Les subvencions per contractar joves sense experičncia professional arriben a l’Alcúdia

Lunes, 9 de enero de 2017 | e6d.es
• El programa ECORJV o SALARI JOVE destinat a joves desocupats menors de 30 anys contractant a dos persones durant sis mesos a la localitat

._000407
Amb el programa d’ocupació d’iniciativa social 2016 es contractarà a 8 joves desocupats i sense experiència.
Durant el mes de novembre el Servef ha resolt les ajudes, referents al Programa d’Ocupació d’Iniciativa Social 2016, per a la localitat de l’Alcúdia.
En total es crearan 8 llocs de treball gràcies a aquest pla que té com a destinataris a joves desocupats, sense experiència, en l’àmbit de la seua qualificació professional.
L’objectiu és que aquests joves adquirisquen la formació teòrica y pràctica necessària per a poder exercir en un lloc de treball adequat a la seua formació prèvia. Aquests joves hauran de ser contractats sota la modalitat de contracte en pràctiques per a la realització d’obres o serveis d’interès general.
Les ajudes es distribuiran en tres programes diferents. Una part d’aquesta subvenció està dedicada a la contractació de desocupats per a realitzar obres d’interès social. En aquest programa, denominat EMCORP, es contractaran quatre treballadors per a tres mesos.
El programa ECORJV o SALARI JOVE es reserva per a la contractació de joves desocupats menors de 30 anys. En el cas de l’Alcúdia seran empleades dos persones durant sis mesos.
L’últim programa, l’EMCORLD, inclou la contractació de dos orientadors laborals per a l’atenció de parats de llarga duració. Aquest contracte es realitzarà per a set mesos.
Per la seua banda, el Pla d’Ajuda als aturats de l'Ajuntament de l'Alcúdia ha donat treball, fins a la primera setmana de gener del 2017, a un total de 85 persones, entre les 3 borses de treball. S’han contractat 38 desocupats per a realitzar treballs qualificats i amb titulació, s’han ofert 32 treballs de peonada i 15 treballs d’especialistes i distints serveis. A final d’any, al voltant d’unes 80 famílies, han gaudit d’aquest pla.
Ajuntament de l’Alcúdia