Les rutes cultural guiades 'Entre Comarques' tornen a la Ribera de X˙quer

Jueves, 2 de mayo de 2019 | e6d.es
• Diumenge 5 de maig, pel matÝ visita a SumacÓrcer i de vesprada La Pobla Llarga
._000410

._000565
El programa Entre Comarques, que celebra la sexta edició, continua el seu recorregut visitanteste cap de setmana la Ribera de Xúquer. El programa complet, ha omplert d’activitat també les vesprades.Com assenyala el president del Consorci de la Ribera, format per les mancomunitats de la Ribera Alta i la Mancomunitat dela Ribera Baixa, «La Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Alta ,  la Ribera Baixa , la Costera i la Canal, sumem recursos turístics per a aprofitar sinèrgies i generar turisme amb el suport de la Diputació i de la Agència Valenciana de Turisme.
El matí del diumenge 5 de maig, Sumacàrcer es visitarà el Palau del Comtes d’Orgaz, palau renaixentista del S. XV, seu actual de l’Ajuntament, a continuació l’Esglèsia parroquial, l’edifici barroc del S. XVIII. Després es visitarà el passeig fluvial del Riu Xúquer i finalment visitant el Cementeri Parroquial de Sumacàrcer.
Per la vesprada del diumenge, en La Pobla Llarga,es visitarà l’església, també es visitarà, la col·lecció museística, en la que podran veure el Crist Gòtic, la mare de Déu dels Desemparats de pedra, i altres tresors de La Pobla Llarga.
La ruta comença a les 10:30h pel matí i a les 16:30h per la vesprada des dels ajuntaments.Les visites tenen un preu de 5€ per persona i dia que inclou les rutes de matí i vesprada, lavisita als monuments i la degustació gastronòmica. Les inscripcions s’han de realitzar abans del dijous anterior en https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0DPSNSU94UVyxT7D1U8x-rd7l9-RmzUa3R1HtA5zgnHWR-g/viewform
Consorci de la Ribera
._000517
._000606