Les patinadores d’Alginet aconsegueixen 8 copes al Trofeu d’hivern

Lunes, 22 de febrero de 2016 | e6d.es
• El cap de setmana del 19 al 21 de febrer el pavelló de la localitat d’Alberic es va omplir de multitud de clubs de la comarca i la província
._000243
El cap de setmana del 19 al 21 de febrer el pavelló de la localitat d’Alberic es va omplir de multitud de clubs de la comarca i la província per tal de disputar el Trofeu d’hivern de la federació de patinatge de la Comunitat Valenciana. Divendres de vesprada es va disputar la modalitat solo dance, una nova modalitat que combina el patinatge i la dansa. De les 7 patinadores d’Alginet que van competir van aconseguir fer pòdium en categoria aleví Claudia Bailén en primera posició, Celia Aliaga en segona i Alba Salvador, cinquena. En la categoria juvenil Joana Ocaña va quedar primera; Teresa Clavijo, tercera i Paula Terres, cinquena. I en la categoria júnior Pau Viñuelas va quedar primera. Àngela Carbonell va competir en la tercera categoria i va quedar tercera.
Dissabte va continuar el trofeu en el qual van participar en el nivell D 10 patinadores, en el C 5 patinadores i patinadors  del club i en el nivell B i A 3 patinadores del club d’Alginet. En categoria juvenil, júnior i sènior, Teresa Clavijo va aconseguir la primera posició i Paula Terres, la tercera. En la categoria benjamí i aleví Celia Aliaga va quedar primera; Alba Salvador, quarta i Paula Fuster, sexta. L’entrenadora del club, Mari Luz Ruiz va estar en tot moment al costat de les patinadores i patinadors per a aconsellar en cada moment la seua actuació en pista. Iris Espert, entrenadora del solo dance també hi va estar per tal de donar suport a les patinadores d’aquesta nova modalitat. 
Club de patinatge d'Alginet