Les inscripcions en les activitats esportives baten nou rècord a Almussafes

Martes, 18 de septiembre de 2018 | e6d.es
• L'Ajuntament ha formalitzat fins a les 10.30 hores un total de 1.010 places, 261 més que l'any passat durant la primera jornada
._000448 

._000368
La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Almussafes ha iniciat hui, dimarts 18 de setembre, el procés d'inscripció per a participar en l'oferta de cursos de la nova temporada 2018-2019. De 9 a 10.30 hores, aquest departament municipal ha registrat 1.010 inscripcions, 627 presencials (62,07%) i 383 online (37,93%). La xifra supera a l'obtinguda fa just un any, quan el consistori va comptabilitzar 749 inscripcions durant el primer matí de matrícula. L'oferta presentada, que cerca consolidar les propostes incorporades en els últims anys, s'adapta de nou a la ciutadania, atès que les persones interessades a inscriure's poden combinar les sessions i planificar el seu programa personal, adaptant-lo als seus horaris i necessitats.
Hui, dimarts 18 de setembre a les 9 hores, l'Ajuntament d'Almussafes ha començat el període d'inscripció per a les activitats esportives que oferirà durant la nova temporada 2017-2018, un curs que porta per lema ‘Millorem amb tu’ i en el qual, segons el regidor d'Esports, Pau Bosch, “l'executiu local reforça el seu compromís amb tots els usuaris que realitzen activitat física en els serveis municipals”.
Aquesta primera jornada de matrícula, que és la que sol concentrar la major part de les inscripcions, “s'ha desenvolupat de manera fluïda i sense cap incidència a destacar gràcies al reforç del personal i a la paciència de la ciutadania”, afirma l'edil. Un total de 14 treballadors del consistori, 12 atenent als usuaris i 2 cobrant els respectius rebuts, s'han encarregat del procés.
A les 10.30 hores eren ja 1.010 les inscripcions realitzades en el sistema informàtic que gestiona els cursos, de les quals 627 s'han dut a terme de manera presencial (62,07%) i les restants 383 per via online (37,93%). Cal recordar que el Departament Municipal d'Esports continua amb la iniciativa ‘Com tu vulgues’, en la qual cada persona planifica el seu programa personal, adaptant-lo als seus horaris i necessitats. Això fa que les activitats es plantegen en sessions d'un dia la setmana perquè puguen ser combinades en funció de les circumstàncies de cada usuari, “per la qual cosa aqueixes 1.010 inscripcions no indiquen necessàriament que es tracte de 1.010 usuaris diferents”, matisa Bosch.
L'Ajuntament posa a la disposició de la ciutadania 33 activitats diferents, de les quals 22 es desenvolupen en el Pavelló Poliesportiu Municipal i les 11 restants ho fan en les Piscines Municipals. “Comptem amb una oferta molt sòlida i variada en la qual totes les persones interessades a realitzar esport trobaran disciplines amb les quals sentir-se identificades, perquè intentem que tinguen cabuda iniciatives per a totes les edats, gustos i nivells d'intensitat”, assegura.
Pilates, Aeròbic, Fitness Dance, Balls de Saló, Hollywood, Activitat Física Adaptada, Natació, Xiqui Ritme, Dansa del Ventre, Gimnàstica de Manteniment i Tonificació són algunes de les propostes que s'imparteixen en les instal•lacions municipals. Les inscripcions romandran obertes aquesta setmana per als empadronats a Almussafes i s'obriran als no empadronats el pròxim dimarts 25 de setembre sempre que queden places disponibles.
Ajuntament d'Almussafes._000520
._000523