Les infantils del Club de Bàsquet Almussafes, subcampiones de lliga

Jueves, 18 de junio de 2015 | e6d.es
• Les infantils van arribar a la final del campionat, celebrada Al Palau d'Esports L'Illa de Benidorm, segones de grup per darrere de l'equip del col•legi El Pilar de València

._000346


._000368
L'equip infantil Femení del Club de Bàsquet de la localitat completa una excel·lent temporada esportiva en què s'han adjudicat el subcampionat de lliga de la seua categoria, a més d'arribar a les semifinals del Trofeu Federació,  cita esportiva en què es van enfrontar al València Basket Club.
Dissabte passat dia 6 de juny, l'equip infantil femení del Club de Bàsquet Almussafes es va alçar amb el subcampionat de lliga de la seua categoria, 1a Divisió Zonal. Encara que  competia contra un dels millors equips contra els quals han jugat i finalment no van poder assaborir la victòria final, esta segona plaça els confirma a les esportistes  almussafenyes l'extraordinària temporada realitzada, en la que han aconseguit superar a equips tan importants com el Vila-real o el Castelló.
Les infantils van arribar a la final del campionat, celebrada Al Palau d'Esports L'Illa de Benidorm, segones de grup per darrere de l'equip del col·legi El Pilar de València, amb una fase classificatòria completada de manera impecable. I encara que en la  trobada final contra l'equip del col·legi Sagrat Cor de Godella es van haver de conformar amb la medalla de plata, al firmar un 65-43, en el club mostren la seua satisfacció. “Van jugar un gran partit a pesar que totes les components de l'equip són de primer any, per  la qual cosa estem molt contents pel treball realitzat per les jugadores i pels seus entrenadors, a qui cal felicitar i donar l'enhorabona”, assenyala Pasqual Bosch, vicepresident de l'entitat.
El Club de Bàsquet Almussafes, que commemora enguany 2015 el seu 30 aniversari,  compta en l'actualitat amb al voltant de 70 jugadors, entre membres de l'escola i integrants de l'equip sènior, els quals han pogut disfrutar d'este esport en les distintes categories en què estan organitzats.
Ajuntament d'Almussafes