Les falles de Turís presenten els seus monuments per a 2018

Miércoles, 20 de diciembre de 2017 | e6d.es
• Les cinc comissions falleres de Turís van presentar les deu falles
._000462
A través d'un senzill acte que congregà als màxims representants de les cinc comissions falleres de Turís es van presentar les deu falles, entre grans i infantils, que ocuparan les diferents demarcacions d'esta localitat de la Ribera Alta entre els dies del 22 al 25 de març 2018. L'alcalde i President Nat de Junta Local, Eugenio Fortaña, va presidir l'acte junt a d'Isabel Guaita, Regidora de Cultura i Presidenta Executiva.
En Els Barris planten per segon any consecutiu Fernando López, amb el lema “Quins animals més marcians” en la infantil, i Pedro Santaeulalia (Santaeulalia Tematizaciones) amb el lema “Encallats” en el cas de la gran. En plaça del Mercat és el cinqué any que planta José Lafarga la falla gran i el seté que Vicente Espeleta planta la falla infantil amb els lemes “Per norma” i “El show del foc” respectivament.
Enguany s'estrena Paco Torres en Placeta del Marqués amb el seu primer monument gran que portarà per lema “Arrapa i fuig”. Per la seua banda Salvador Dolz s'encarrega per cinqué any consecutiu de la falla infantil amb el lema “El ball de màscares”.
En Av. Corts Valencianes s'estrena Pepe Badía amb dues falles que versaran sobre “La història no canvia” en la gran i “El viatge mai arriba” en la infantil. Finalment en L’Antiga Fontanella contínua plantant Xesco Gil en el seu cinqué any amb dos monuments que porten per lema “La vida és un circ, disfruta de l’espectacle” en el caso de la infantil, y “El camí del Samurai” en el caso de la grande.
En el transcurs de l'acte, en el qual van participar tots els màxims representants de 2018, també es van lliurar els premis al concurs de targetes de Nadal organitzat per Junta Local i que van correspondre a Diana Vicente Palmero i Nayla Badenes Almonacil.
Ajuntament de Turís