Les escoles de Cullera participen en el conciert didÓctic que oferix Santa CecÝlia als alumnes de primÓria

Martes, 12 de mayo de 2015 | e6d.es
• Enguany la S.M.I Santa CecÝlia Cullera, oferta de nou matricula, asseguranša escolar i primer trimestre gratu´t

._000366
Més de 900 escolars de Cullera van participar divendres en el Concert  Didàctic organitzat per la Banda Juvenil de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera.
Esta iniciativa educativa dirigida pel titular de l’agrupació juvenil, Enrique Sapiña ha tingut com a objectiu principal apropar als escolars de primària al món musical. Els xiquets van tindre l’oportunitat de conèixer quines són les famílies instrumentals, el so dels instruments i quina funció tenen en la banda.
Així mateix, i en el transcurs del concert s’han interpretat diferents temes, com ara, temes de pel•lícules de Disney, com Aladín, i “la Sirenita”, i altres de dibuixos animats com “Doraeemon”. A més, a més, “Leyenda de Maracaibo” “Pepe Antón” i “Cavall de foc”. Per acabar, i amb el públic present que ha fet sonar la fauta dolça han tocat tot l’auditori la peça “Bravo por la música”. El concert forma part de les activitats que organitza la societat per a donar a conéixer el Centre Professional de Música “Santa Cecília” i els diferents estudis que es poden cursar.
D’altra banda, enguany la S.M.I Santa Cecília Cullera, oferta de nou matricula, assegurança escolar i primer trimestre gratuït a tots aquells que s’inscriguen per primera vegada en el centre en les especialitats de Kodaly, 1er i 2on d’iniciació i 1er d'Ensenyances Elemental i l’instrument que més agrade a l’alumne.
Les preinscripcions es poden formalitzar en la web: http://www.santaceciliacullera.com/?page_id=1224
Societat Musical Instructiva
Santa Cecília de Cullera