Les empreses que s’han acollit al programa EMPREN ja disposen de la seua Targeta Alzira

Jueves, 24 de diciembre de 2015 | e6d.es
• Ivan Martínez, regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica, i Diego Gómez, alcalde d’Alzira, han fet entrega d’estes targetes als 49 nous empresaris i empresàries de la ciutat
._000403
De nou, l’Ajuntament d'Alzira destina part del seu pressupost al foment de l'ocupació i desenvolupament local, a través de la concessió d'ajudes i subvencions que es lliuren a emprenedors i empresaris que s'estableixen a Alzira. Ahir es va fer entrega de les targetes a cadascuna de les noves empreses creades a Alzira i que s’han adherit al programa EMPREN. Està finançat íntegrament per fons municipals i té per objecte incentivar als emprenedors d'Alzira a través d'una subvenció de 550 euros, equivalent al 50% de la quota d'autònom del primer any. L'acte de lliurament d'ajudes es realitza, una vegada més, en el Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alzira, on els emprenedors i emprenedores han rebut de mans del regidor de Promoció Econòmica, Ivan Martínez, i Diego Gómez, alcalde de la ciutat, la Targeta d'Alzira que podran utilitzar en els comerços adherits.
L'objectiu marcat des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació és la realització d'actuacions que, de forma directa o indirecta, puguen incidir en el desenvolupament de l'activitat comercial d'Alzira.
A través d'esta mesura es pretenen conjugar totes les accions de promoció econòmica, i açò amb la finalitat principal de que els recursos municipals retornen a Alzira en forma d'activitat econòmica.
Des de 2012 la forma de pagament de les ajudes municipals és la Targeta d'Alzira. Es tracta d'una targeta VISA d'ús exclusiu en els comerços i serveis d'Alzira adherits a este sistema de pagament.
E6D