Les dones d’Alginet esmorzen coca amb cansalada

Martes, 3 de marzo de 2015 | e6d.es
• Hui dimecres, al Poliesportiu Municipal, a les 10.30 del matí, es farà una exhibició de gimnàstica de les dones jubilades

 
Continuant amb els actes commemoratius de la Setmana de la Dona, ahir dimarts es van repartit prop de 1.500 coques amb cansalada perquè les dones del poble feren a la plaça un esmorzar de germanor. Les coques han estat repartides per les mestresses de casa d’Alginet Tyrius. Una vegada acabat l’esmorzar, la regidora de la Dona ha començat els tallers anomenats fusionem tradició i innovació que han estat impartits per FADEMUR-PV i on les assistents han escoltat com fer melmelades i confitures, com fer formatge a casa, conéixer el dolç plaer de la garrofa o com fer bosses de tela o ambientadors.
Hui dimecres, al Poliesportiu Municipal, a les 10.30 del matí, es farà una exhibició de gimnàstica de les dones jubilades, a les 3 de la vesprada una classe oberta d’aeròbic i a les 9.30 de la nit la projecció de la pel•lícula Salida desesperada a la Casa de Cultura. Divendres arriba el moment del sopar de la dona i diumenge es posarà punt final als actes amb una caminada urbana, la quarta edició del concurs pinta un racó del teu poble, un recital de poesia i música, la lectura del manifest i el concert de la dona.