Les baixes llastren al CBM Roquette Benifaió (58-48)

Lunes, 22 de octubre de 2012 | e6d.es
• Des del primer instant, molts errors en els llançaments, massa pèrdues de baló per precipitacions i constants imprecisions
Visitava el CBM Roquette Benifaió el Centro de Tecnificación de Alicante per enfrontar-se al filial del C.B. Lucentum. No aplegava el partit en les millors condicions per al nostre equip degut als problemes físics que arrossegà l’equip durant aquesta setmana i que el va llastrar per poder competir davant d’un equip, que encara i tot no tenir molt d’encert davant la cistella intenta imprimir un alt ritme de joc típic i clàssic d’aquestos rivals, filials dels grans planters ACB. I que també tenia ganes de refer-se desprès de la derrota en la primera jornada davant el Basket Cartagena.
Des del primer instant, molts errors en els llançaments, massa pèrdues de baló per precipitacions i constants imprecisions, per tots dos equips va fer que fora un partit molt difícil de veure, però el C.B. Lucentum va ser el menys roïn i aconseguí aplegar al descans amb una còmode avantatge al marcador.
No pintaven gens optimistes les coses quan al minut 5 del tercer quart, l’electrònic reflexava un preocupant 46 – 17 per a l’equip alacantí.
L’aparició d’Héctor Rosa en pista, que no havia jugat en els moments previs, certa relaxació de l’equip local i l’orgull propi de tot l’equip, representat especialment en la figura de Joan Franco, va donar algunes opcions i els nostres remuntaren fins ficar-se a 8 punts de diferencia, però quedava massa partit i les forces estaven ajustades.
Derrota final per 58-48 i recuperar homes importants de cara al partit del proper dissabte (18:00) al Pavelló de Benifaió contra Hero Jairis de la localitat murciana d’Alcantarilla per intentar aconseguir la primera victòria, en lliga, de la temporada.