‘Les actuacions contra el mosquit tigre i mosca negra a escala supramunicipal son molt més eficients i efectives’

Miércoles, 14 de febrero de 2018 | e6d.es
• Entrevista a Óscar Navarro, president del Consorci de la Ribera i alcalde de la localitat de Polinyà de Xúquer

._000500
._000448 
Des de el diari El Seis Doble ens hem reunit amb Óscar Navarro, president del Consorci de la Ribera i alcalde de la localitat de Polinyà de Xúquer, per a fer una valoració dels resultats obtinguts en les darreres campanyes de control de vectors (mosquit tigre i mosca negra) i per a que ens explique les pròximes actuacions en la lluita contra estos vectors. El Consorci de la Ribera és l’entitat que coordina les accions i de cara a la pròxima campanya inclourà millores com, entre altres, la periodicitat dels tractaments. En estes accions transversals estan adherits un total de 39 municipis de la Ribera.
 
¡Oportunidad, como nuevo! piso en venta en Carlet 75.000 €
Venta directa del propietario, sin comisiones >>> Clic aquí
 
“Les actuacions de lluita contra este tipus de vectors a escala supramunicipal  son molt més eficients i efectives per la facilitat en què es estos es desplacen. Per tant, si es volen aconseguir resultats òptims, cal que s’actue de forma coordinada a tota la comarca” ha indicat Óscar Navarro.
“Les tasques de control d’estos insectes són totalment necessàries pels seriosos problemes que generen, tant per les seues doloroses picades com per les malalties que poden transmetre”, afirma el president del Consorci.
En l’entrevista, a més, ens explica quines són les funcions del Consorci i quina és la seua relació amb les Mancomunitat.
Altre dels temes en els que s’està treballant conjuntament és la prestació del servei mancomunat de recollida i control d’animals abandonats, davant la possibilitat d’implementar aquest servei mitjançant la gestió amb recursos propis i la implicació d’entitats protectores d’animals.
E6D