'L’equip de Xúquer Centre Educatiu ha treballat per a que el centre es consolide com a referent educatiu a la Ribera'

Lunes, 22 de junio de 2020 | e6d.es
• Entrevista a Juan Olaya, nou director de Xúquer Centre Educatiu d’Alzira
._000472
Xúquer Centre Educatiu ha nomenat a Juan Olaya com nou director del centre. Olaya té per davant un important repte, i també tot el suport i acompanyament de tot l'equip de Xúquer, per a recórrer el camí per a aconseguir que Xúquer vaja consolidant la seua posició com a centre educatiu de referència a la comarca de la Ribera, en l'àmbit de les etapes obligatòries i també en els cicles formatius.
En l'entrevista que li hem realitzat en el diari El SEIS DOBLE ens conta que suposa per a ell el nomenament com a nou director, quina ha sigut la seua trajectòria professional i docent en Xúquer Centre Educatiu i quins plans té per a la nova etapa del centre.
Juan Olaya ha confessat que "no és la millor etapa per a liderar cap mena de projecte, però se sent molt recolzat i amb forces. A causa de la pandèmia del COVID-19 tot ha canviat i s'ha complicat per moments, veure les aules buides i el centre sense l'activitat habitual se'm fa realment dur, però tot l'equip de Xúquer Centre Educatiu estem més que preparats per a seguir avant i consolidar el centre com un dels referents educatius de la comarca de la ribera i de tota la província".
E6D