L’equip de govern de La Pobla Llarga a examen

Martes, 27 de junio de 2017 | e6d.es
• Un total de 28 preguntes on poden puntuar els serveis municipals actuals i deixar per escrit qualsevol altre tema


._000447

.
._000049
 
El passat divendres 23 de juny, l’equip de govern de la Pobla Llarga va obrir una pàgina web on sol•licita a totes les veïnes i veïns de la Pobla Llarga, la seua valoració sobre la gestió realitzada en aquests dos primers anys de govern. Un total de 28 preguntes on poden no sols puntuar els serveis municipals actuals, sinó deixar per escrit qualsevol altre tema que es considere important per part de la persona que ompli l’enquesta i que no apareix en la mateixa.
“El ritme de respostes ha sigut molt bo durant el cap de setmana passat, recollint més de 30 diàries i si ens estan ajudant i molt a poder millorar la nostra gestió, que a la fi és l’objectiu únic d’aquesta enquesta” comenta Ximo Vidal, portaveu de l’equip de govern Socialista. Fins ara, el 31,10% dels que han respost, estan molt satisfets de viure al nostre poble i el 73,8 % pensen que la Pobla Llarga ha millorat en aquests dos últims anys.
“Pensem que aquesta iniciativa, oberta a tota la ciutadania, és una ferramenta molt útil per perdre consciència de la opinió majoritària de les veïnes i veïns de la nostra gestió” afirma Vidal.
Aquesta web estarà oberta fins al divendres 30 de juny i amb posterioritat es donaran a conèixer els resultats.
Ajuntament de La Pobla Llarga