L'equip de govern de Cullera del PP ha aprovat l'increment de tots els impostos

Miércoles, 7 de noviembre de 2012 | e6d.es
• L'oposició PSOE i Compromís ha votat en contrat d'esta mesura, que asseguren afectarà a tota la ciutadani
Amb una setmana de retard este mati a les 12'00h s'ha celebrat la sessió plenaria ordinaria del mes d'octubre. En el primer dels punts de l'ordre del dia s'ha donat compte de les resolucions d'alcaldia. En el següent apartat s'han llegit les mocions presentades pels partits de l'oposició. En primer lloc, s'ha aprovat la moció presentada pel grup socialista al voltant de l'adopció de les mesures de recolzament als afectats pels productes financers de rics. Tot seguit, s'ha donat lectura a la moció no aprovada, en defensa de l'autonomia de la Comunitat Valenciana.
El grup Compromís ha presentat dues més que han estat recolzades per tots. Estes han argumentat sol.licitar una major inversió dels Pressupostos Generals de l'Estat i l'aprovació d'una norma que prohibisca a les grans superficies destruir aliments en bon estat.
El punt que ha generat una major discusió ha estat la pujada dels impostos com ara, el relatiu a Activitats Econòmiques, i sobre tot el de Bens Immobles que s'ha incrementat un 3'4%. La Portaveu del PP Angels Arlandis sense aprovar el pressupost per al 2012, ho ha justificat i ha determinat que simplement forma part de l'asequació de l'IPC.
Jordi Mayor Portaveu del PSOE, ha criticat que amb esta pujada el PP ha incomplit la seua promesa de no encarir la contribució.
El portaveu de Compromis, Pere Manuel també s'ha mostrat crític i ha reiterat que el govern del PP puja els impostos per fer front als pagaments dels interessos bancaris.  Llegir notícia completa en Cullera TVEl Seis Doble té autorització per a publicar continguts de Cullera Tv
Si vols veure tots el vídeos de Culleratv - Clic ací