L’equador de la legislatura | Andreu Salom, alcalde de l’Alcúdia: “Han sigut dos anys d’aprenentatge"

Lunes, 3 de julio de 2017 | e6d.es
• “Ens hem posat en forma per a encarar millor els anys que queden de legislatura”

En el nou recorregut que estem realitzant pels Ajuntaments de las nostra comarca, hui ens detindrem a l’Alcúdia. Com sempre, Andreu Salom fa un espai en la seua agenda i ens rep al seu despatx per a valorar davant els micròfons de El Seis Doble este segon any al front de l’Ajuntament de l’Alcúdia.
Només començar, Salom ens explica sincerament que han passat dos anys amb alguna que altra complicació, “han sigut molts mesos d’aprenentatge, però ens serviran per a estar més preparats de cara al que queda de legislatura”, assegura l’alcalde.
Els canvis en alts funcionaris del Consistori, com el secretari o  l’arquitecte, han modificat la marxa normal amb la que amb els antics funcionaris es treballava però, segons Andreu, “ja estem funcionant com un nou equip totalment sincronitzat i això es nota”.
Des de l’equip de govern estan molts satisfets amb els objectius que han assolit en l’últim any, “m’agradaria destacar la paralització del abocador i de l’empresa de residus sanitaris que anaven a instal·lar-se en La Garrofera, hem aconseguit traure qualsevol perill mediambiental del nostre terme”.
També es mostra content per l’altíssima participació ciutadana que troba en cada consulta que realitza als veïns, “demostren que estan interessats pel que passa a la localitat i en quines coses invertim els seus diners”, confirma Andreu.
La gestió econòmica també es repassada per l’alcalde i recalca “el retall de 700.000 euros que hem pogut fer del deute municipal sense sol·licitar cap préstec”, segons Salom.
En el postcast d’àudio que trobaràs en esta entrada podràs escoltar al complet l’entrevista en la que també es repassen els nombrosos esdeveniments culturals que s’estan celebrant amb motiu del 30 aniversari de la Casa de la Cultura i totes les millores que es realitzaran en els accessos al municipi.
E6D