L’Elit Femenina es presenta oficialment a Sueca

Jueves, 9 de diciembre de 2021 | e6d.es
• Les jugadores llueixen el nou equipament que portaran en competició i durant el Masters de raspall, que es disputa els dies 10, 12 i 18 de desembre

._000705

._000772
Es va presentar oficialment a Sueca l’Elit Femenina de pilota valenciana. El Centre Cultural Bernat i Baldoví de la localitat de la Ribera Baixa va ser l’escenari escollit per fer públic el nou equipament de les jugadores, que duran en les partides programades per a aquesta màxima categoria de la pilota femenina en la modalitat de raspall. Entre aquestes partides, que ja s’organitzen entre setmana i el cap de setmana en diferents trinquets, estarà també el Masters Femení, que comptarà amb quatre partides: dues semifinals els dies 10 i 12 de desembre, i la partida del tercer i quart lloc i la gran final, el matí del 18 de desembre.
Tant les jugadores que han subscrit un contracte professional amb la Federació de Pilota Valenciana com la resta de jugadores d'Èlit estigueren presents ahir a Sueca per a rebre la vestimenta així com la roba complementària que lluiran durant les partides que disputaran als trinquets en les competicions organitzades per la Federació.
Els equips del Masters
El Masters Femení de pilota valenciana també es va presentar. Es disputarà enguany organitzat per la Federació de Pilota Valenciana i se celebrarà en quatre partides repartides en tres dies. Hi haurà dues semifinals i, la cita de la final incloent també un duel per la tercera i quarta posició.
La primera partida, és a dir la primera semifinal, es disputarà el divendres dia 10 a les 16:45h al trinquet de Sueca entre els trios de Victoria, Anabel i Marina, per una part, i Irene, Mar i Marta per l’altra. La segona semifinal està prevista per al diumenge 12 a les 16:45 al trinquet de Bellreguard, entre Ana, Myriam i Fanny, i Aida, Amparo i Mireia.
La final, dissabte 18
La gran final dels Masters serà el dissabte 18 de desembre a les 12:00h en el trinquet de Pedreguer, partida que serà retransmesa per  la televisió pública valenciana, À Punt, a partir de les 17:30h del mateix dia. Abans de la gran final, a les 10:30h, tindrà lloc la partida per la tercera i la quarta plaça.
Conveni amb Sueca
A més, l'acte va servir per a plasmar per escrit el conveni entre la Federació de Pilota Valenciana i l'Ajuntament de Sueca per a la celebració de partides d'Èlit femenina durant el pròxim any 2022 a les instal•lacions del trinquet suecà. Amb aquest document, Sueca dona un pas endavant com a un dels municipis pioners en la promoció de l'Èlit femenina i de la pilota valenciana femenina.
Ajuntament de Sueca

 

._000824

._000847