L’aula de Ceràmica de l’Escola d’Art “Escultor Beltran” de Sueca

Miércoles, 11 de diciembre de 2013 | e6d.es
• Portarà el nom del seu professor, Toni Llopis
._000241
A partir d’ara, l’aula de Ceràmica de l’Escola d’Art Municipal “Escultor Beltran” portarà el nom del seu impulsor i professor durant els últims 25 anys, Toni Llopis. Ahir va tindre lloc l’acte de descobriment de la placa amb este nomenament, a proposta del pintor Conrado Meseguer, company seu en l’Escola, i amb l’aprovació unànime per part de la corporació municipal. Este gest cap a Llopis s’ha volgut realitzar en reconeixement a la seua labor com a professor, “que ha permés implantar i impartir amb èxit la modalitat de la ceràmica, disfrutant hui en dia d’un gran prestigi que tan sols ell ha pogut aconseguir”, en paraules dels organitzadors de l’acte, al qual va acudir un gran nombre de regidors de la corporació municipal, alumnes, companys de l’Escola, i d’altres associacions de les quals Llopis forma part, i ciutadans en general.
“Fa 25 anys Toni va vindre a l’Escola i em va proposar crear esta classe de Ceràmica. Jo vaig considerar que era una idea extraordinària i, a més, que Toni tenia la personalitat ideal per a dur a terme este projecte, amb l’aprovació dels nostres representants polítics de llavors. En estos 25 anys s’ha demostrat que, aquella iniciativa de crear esta especialitat en l’Escola, ha arribat a molt bon port i va ser molt encertada”, en paraules del pintor Conrado Meseguer, professor de l’Escola i impulsor de la iniciativa. “Toni és un gran mestre i es mereix que una de les aules d’esta Escola porte el seu nom, tant per la seua trajectòria professional com a professor, que és importantíssima, com per la seua vàlua personal. És un amant del seu poble, dels seus costums, de la seua cultura. És un bon professor i una grandíssima persona, i crec que això és el màxim que es pot ser”, va afirmar el regidor de Cultura, Josep Navarro. “És un reconeixement molt important per a mi, sobretot perquè ve dels companys i alumnes, que són els que m’han proposat, i de l’Ajuntament, que ho ha acceptat de seguida”, va explicar un Toni Llopis emocionat i agraït per la presència i el suport de tants amics, alumnes i companys en l’acte d’ahir. 
Per la seua banda, l’alcalde va tancar l’acte agraint a Toni la seua manera de ser  “gràcies a la seua inquietud per fer coses, a la seua contribució en tantes associacions i tants projectes de la ciutat, a la seua personalitat... aconseguix que tots estiguem orgullosos d’estar ací compartint este moment tan important per a ell. Toni és una grandíssima  persona i jo em sent orgullós de ser el seu amic”.   
Ajuntament de Sueca