| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

L'Atlètic Alginet perd a casa contra el Castellonense per 0 a 2

Partit molt disputat en el terreny de joc pels dos equips i amb tres expulsats

._000410
L'At. Alginet ha format amb els jugadors Jordi, Rangel, Paños, Burches, Aguado, Yeray (Isma, 55’), Kevin (Adri, 59’), Borrego (Ivan, 55’), Carboni, Blas (Edu, 59’), Juanjo. Entrenador, David Ibáñez Arnal. Delegat de camp, Juan Vicente Gallart. Capità, Paños.
La UD Castellonense va formar amb Zubi, Ramsès, Marcos, Gaby, Guillem, Clausi (Pibe, 87’), Signes (Penalva, 85’), Vaquero, Joaquin (Gail, 70’), Mallol, Voro. Entrenador, Xus Vendrell Ibañez. Capità, Gaby.
Gols del Castellonense. 1 a 0 per Borrego en pròpia porteria en el 30’ i Vaquero el 0 a 2 en el 88’.
Encontre dirigit per Arancha Escrivà Pardo, assistida en les bandes per Carlos Gras Ballester i David Moncho Esteban. Va amonestar als jugadors de l'Alginet Carboni (27’), 83’), Kevin (44’), Isma (63’), Aguado (88’, 89’). Expulsió per roja directa a Paños (89’) i per doble amonestació a Aguado (89’). Als jugadors del Castellonense Vaquero (60’), Gail (80’) i a l'entrenador Xus Vendrell. Va expulsar per roja directa a Guillem en el 35’.
Partit de futbol jugat en el Camp Municipal l’Ermita d’Alginet corresponent a la Jornada 8a de Preferent Grup III, amb una entrada fluixa d’aficionats i bona vesprada per la pràctica del futbol.
L'At. Alginet afrontava aquest després d’haver perdut la jornada anterior a Xàbia per 3 a 1 i ocupant el penúltim lloc de la tabla contra el Castellonense que empatava a casa a 2 contra el Carcaixent i situat en el lloc 5é.
Partit on es jugava en dos llocs diferents, en el terreny de joc i al voltant de les banquetes on en la primera part la del Castellonense va rebre assetjo per part d’alguns seguidors locals i tingueren enfrontaments dialèctics intimidatoris. A la col·legiada de l’encontre Arancha no li van posar fàcil els jugadors en el terreny de joc, ni tampoc per part de la banqueta local, delegat de camp i assistent principal que no va posar ordre davant les paraules de menyspreu que estava rebent.
Partit de rivalitat comarcal entre dos equips amb un potencial de jugadors molts diferents i on els locals estaven necessitats de punts davant uns visitants cridats a estar lluitant pels primers llocs de la taula classificatòria.
Primera part marcada per intentar els dos equips en imposar el seu ritme de joc i on ha sigut el Castellonense que ha propiciat la primera jugada amb perill a porta en el minut 3 per part de Vaquero que rep el baló enviat per Ramsés de falta directa i rematar de cap el baló que va eixir llepant el pal dret de la porteria defesa pel jove Jordi. En el 13’ va ser l’At. Alginet per mediació de Juanjo que envia el baló per dalt de la porteria de Zubi.
Primera part molt igualada en el terreny de joc i on el Castellonense es va quedar amb un jugador menys al ser expulsat el davanter centre Guillem per roja directa. El 0 a 1 en el 35’ ha sigut en pròpia porta de Borrego, en una jugada a la contra de Signes i al entrar dins l’àrea de l’At. Alginet va centrar a porteria on Voro pentina el baló i Borrego desvia la trajectòria dins de la seua porteria.
Fins al final de la primera part l’At. Alginet ha intensificat els seus intents de foradar la porteria del Castellonense aprofitant la seua superioritat numèrica davant una ordenada defensa capitanejada pel seu jove capità Gaby. Però en els minuts finals de la primera part el Castellonense ha pogut augmentar el seu marcador per mediació de Clausi al executar una falta directa i enviar el baló a porteria i el baló va passar llepant el pal dret de la porteria de Jordi.
En la segona part ha continuat sense tindre un dominador clar del partit encara que l'At. Alginet ha eixit amb ganes d'igualar el marcador intensificant els seus atacs on Gaby, Mallol, Gay, Ramsés i Zubi han desbaratat. En el 89’ ha vingut el 0 a 2 per mediació de Vaquero en llançament de falta directa que entra entre els 3 pals sense que Jordi poguera fer res per evitar-ho. Després han vingut les expulsions de Paños i Aguado de l’At. Alginet.
Moments de tensió en la qual l’arbitre ha demanat al delegat de camp que ajudara a calmar als jugadors expulsats i eixiren del terreny de joc.
A falta de finalitzar la jornada l’At. Alginet ocupa el penúltim lloc i la pròxima jornada visitarà al Canals situat en penúltim lloc. El Castellonense ocupa el 4t lloc a falta del qual faça Tavernes i rebrà a casa al Pego últim de la classificació.