L'Associació d'Empresaris i Comerciants d'Almussafes premia els seus clients amb 3.000 €

Miércoles, 18 de noviembre de 2015 | e6d.es
• AECAL impulsa diferents iniciatives de potenciació del comerç local per a acomiadar l'any

._000338


._000349
 
L'associació d'empresaris i comerciants d'Almussafes contínua defenent i promovent al xicotet comerç local, amb l'organització de diferents activitats que es presenten com a tancament de l'any 2015. La Campanya de Fidelització i la Fira de Nadal són les dos iniciatives organitzades per a despedir la temporada. L'any que ve, i amb motiu de la commemoració del seu desé aniversari, AECAL incorporarà novetats al seu programa anual. 
L'Associació d'Empresaris i Comerciants d'Almussafes (AECAL) aposta molt forta este Nadal, premiant la fidelitat dels seus clients amb el sorteig de 3.000 euros, repartits en una vintena de vals regal per valor de 100 euros, “1.000 euros més que en les cinc edicions anteriors, ja que volem regalar molta més il•lusió”, assenyalen des de l'entitat local. Així mateix, la Campanya de Fidelització 2015 també incorpora una altra una novetat, ja que els 59 comerços i empreses associades a AECAL, en l'actualitat, es beneficiaran de les compres dels clients que finalment resulten agraciats.
“Coneix els nostres comerços” és el lema de la iniciativa de fidelització d'enguany, que es clausurarà dijous que ve dia 26, amb la celebració del sorteig públic dels premis. L'acte, que és públic, està previst per a les 21 hores, en la cafeteria del Centre Cultural.
Des de la constitució de l'entitat comercial, a finals de l'any 2006, AECAL ha convocat nombroses iniciatives de foment a les pimes, moltes d'elles consolidades en l'agenda anual d'activitats. A més del programa que premia la fidelitat dels seus clients, l'associació es prepara per a acollir l'onzena edició de la Fira de Nadal, que tindrà lloc el primer cap de setmana de desembre.
En esta ocasió, la Fira d'AECAL comptarà amb la participació d'un total de setze establiments comercials que, durant dos jornades, mostraran els seus productes en l'Àgora del parc Central, a més d'oferir tallers infantils i castells unflables per a la diversió dels peques de la casa, mentres els seus pares visiten els distints estands firals.
A més de l'organització d'esdeveniments de caràcter propi, l'associació d'empresaris i comerciants d'Almussafes també col•labora en iniciatives d'externes estretament relacionades amb l'àmbit comercial. De fet, diversos dels seus integrants van participar activament en la tercera edició de la Mostra turisticocomercial de la Ribera, celebrada a mitjan passat mes d'octubre a Algemesí i organitzada per la Federació d'agrupacions locals de Comerç i Servicis de les Riberes (FEDALCIS).
Uns dies abans, concretament el 7 d’octubre, la Junta d’AECAL es va reunir amb el director general de Comerç, en la seu de la Unió Gremial de València per a estudiar les diferentes actuaciones de la Conselleria, quant als horaris de les grans superfícies i les zones d’interés turístic.
Ajuntament d'Almussafes