L’Associació Comercial i Empresarial d’Alginet organitza una Jornada sobre Normativa Alimentŕria

Domingo, 5 de julio de 2015 | e6d.es
• Prop de 30 establiments locals d’alimentació participaren activament a la Jornada

._000346


._000368
Amb motiu de l’entrada en vigor en desembre de 2014 del nou reglament de la UE 1169/2011 sobre informació al consumidor en matèria alimentaria i donat el desconeixement de dita normativa, ACEAL va organitzar una xerrada informativa el passat dijous 25 de Juny a les 21:00 hores al Saló d’actes de la Casa de la Cultura amb col·laboració amb la consultoria d’alimentació ALIMÓN.
Es van exposar els punts més rellevants de la normativa i resoldra consultes al respecte en l’àmbit de l’hostaleria i els establiments d’alimentació, per als quals és d’obligatori compliment aquest reglament.
Així, per exemple, el major impacte és l’obligatorietat d’oferir informació sobre els  14 al•lèrgens principals en aliments envasats o no envasats venuts al consumidor final.  Açò afecta a qualsevol  establiment que ofereix aliments preparats per a consumir (bars, restaurants, menjars per emportar, forns i pastisseries, carnisseries, geladeries, etc.).
Velant pels seus associats, l’Associació, a més, ha establert amb ALIMÓN un descompte exclusiu del 20% en l’adecuació dels establiments associats a dita normativa al llarg de 3 mesos, sent necessàri unicament per acollir-se sol·licitar un certificat a l’oficina d’ACEAL.
ACEAL