L'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almussafes renova part de la seua directiva

Lunes, 22 de abril de 2019 | e6d.es
• L'entitat compta amb 1.044 persones inscrites

._000499


._000632
 
La junta directiva de l'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almussafes ha renovat recentment la seua composició. Els i les integrants de l'entitat van acudir el passat dijous 28 de març a la Llar dels Jubilats per a exercir el seu dret al vot i triar a les persones que han d'ocupar la secretaria, la tresoreria i les vocalies, els tres càrrecs que per estatuts havien de renovar-se en aquesta convocatòria. Prèviament, l'entitat va celebrar una assemblea extraordinària.
El passat dijous 28 de març a la vesprada, l'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Almussafes va celebrar una votació per a renovar, tal com estableixen els seus estatuts, part de la junta directiva de l'entitat. Concretament, en aquesta ocasió es va procedir a establir les urnes per a seleccionar a les persones que ocuparan a partir d'ara la secretaria, la tresoreria i les tres vocalies.
A la presidència i vicepresidència, càrrecs que actualment estan en mans de José Matías Doria Mengual i Araceli Ortiz Cacho, respectivament, se'ls uneixen després d'haver obtingut el suport de socis i sòcies Manuela López Salido, nova secretària, Pascual Ferrer Martínez, nou tresorer, i Asunción Montoyo Lluch, Encarnación Rosaleny González i Eloy Pérez Torres, els qui ocupen ja les vocalies d'aquesta reestructurada junta directiva.
Prèviament al sufragi, al qual estaven cridades les 1.044 inscrites en aquesta entitat fundada en 1979, es va celebrar en la Llar dels Jubilats una assemblea extraordinària a la qual van assistir al voltant de 265 associats i associades i on es van tractar diferents temes relacionats amb les activitats que duen a terme al llarg de l'any, entre les quals destaquen les conferències formatives i les propostes d'oci.
Ajuntament d'Almussafes

 

._000551

._000626