L'aplicació Generalitat Respon aconsegueix les 17.000 descàrregues en els seus primers quinze dies de funcionament

Miércoles, 22 de abril de 2020 | e6d.es
• L'aplicació gratuïta creada per a resoldre els dubtes més freqüents, no sanitaris, sobre el COVID-19

._000517
._000606 
Més de17.000 persones s'han descarregat l'aplicació Generalitat Respon (GVA Respon), creada per la Conselleria de Justícia per a resoldre els dubtes més freqüents, no sanitàries, sobre la COVID-19 des de la seua posada en marxa el passat 4 d'abril, fa ara dues setmanes. L'app satisfà una demanda social d'informació veraç i actualitzada com demostra el fet que la ciutadania no sols ha instal·lat l'aplicació en els seus dispositius mòbils, sinó que a més la consulta sovint.
Així, s'han realitzat 26.017 sessions i els usuaris i usuàries la utilitzen una mitjana de dues vegades al dia amb la finalitat de consultar les més de 200 qüestions sobre la normativa vigent, després de decretar-se l'estat d'alarma el 14 de març, i per a saber com afecten en el seu dia a dia la ciutadania, en tots els àmbits, les noves normes que es van aprovant i, especialment, la seua adaptació específica a la Comunitat Valenciana. Diàriament més de 1.200 dispositius s'han descarregat l'aplicació.
GVA Respon, que recull una guia virtual amb les principals qüestions, no sanitàries, sobre la crisi de la COVID-19, és una eina que permet a la ciutadania estar informada de manera eficaç, ràpida, veraç sobre les mesures legals adoptades durant aquesta crisi, a través d'una font oficial com la Generalitat Valenciana. D'aquesta manera es contraresten faules i falsos rumors ja que el contingut és actualitzat diàriament per part del Cos d'Inspecció i personal de la Direcció General de Planificació Estratègica, Qualitat i Modernització de l'Administració Pública de la Conselleria de Justícia. 
G.V.
._000565
 

._000688