L’alzireny Iván Valencia s’ha proclamat campió autonòmic de duatló cross en la seua categoria

Viernes, 20 de noviembre de 2015 | e6d.es
• L’agost passat va aconseguir el campionat autonòmic de triatló cross celebrat a Villena

Iván Valencia, del club Triatló Vialterra Algemesí, ha aconseguit este diumenge proclamar-se campió autonòmic de duatló cross en la categoría V2M. La prova es va disputar en la població de Rojales (Alacant) sobre un circuit dividit en tres parts: una primera de 5 km de carrera a peu amb un traçat mixte (urbà i muntanya), un segon segment de 19 km per pistes i sendes de diferent dificultat del terme municipal i, per acabar, 2,5 km de carrera a peu. El triatleta alzireny va concloure el recorregut amb 1 hora, 17 minuts i 27 segons. Este és el segon títol de la temporada per al triatleta del club d’Algemesí, ja que agost passat va aconseguir el campionat autonòmic de triatló cross celebrat a Villena.