L’alumnat de Xúquer Centre Educatiu aprèn a conservar la naturalesa en la Muntanyeta del Salvador a Alzira

Domingo, 18 de noviembre de 2018 | e6d.es
• L’activitat ha permès prendre consciència de la importància de respectar el medi ambient
.-000472
L’alumnat de Xúquer Centre Educatiu ha participat en una nova edició del programa d’educació ambiental que promou l’Ajuntament d’Alzira. En aquesta ocasió els xiquets i xiquetes han acudit al paratge de la Muntanyeta del Salvador.
En eixe entorn natural han realitzat els tallers organitzats per Interpreta la Natura, que han consistit en aprendre com manipular i plantar un arbre, disposar aliment suficient per l’avifauna de tota la regió i conèixer els horts urbans o als seus agricultors.
Aquesta activitat ha permès a l'alumnat de Xúquer Centre Educatiu prendre consciència de la importància de respectar el medi ambient, un patrimoni de totes i tots. La jornada els ha animat a promoure el desenvolupament de valors i noves actituds que contribuïsquen a l'ús racional dels recursos naturals.
L’alcalde, Diego Gómez, i el regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Pep Carreres, han visitat a l’alumnat dels cursos de primer i segon de Primària, que han après el valor d’aquest paratge que representa un autèntic balcó natural de la Ribera del Xúquer.