L'Almussafes Club de Futbol, continua amb una imparable temporada esportiva

Martes, 20 de febrero de 2018 | e6d.es
• Tres dels seus equips es troben prop de les posicions d'ascens a categories superiors

._000471
._000522
L'Almussafes Club de Futbol continua optimista amb els seus compromisos esportius de la temporada. Els resultats obtinguts pels seus equips, sobretot per tres d'ells, manté viva l'esperança d'aconseguir destacats ascensos a categories superiors. Tenen possibilitats l’Amateur A, que està a 9 punts del capdavanter, l’Amateur B, a tan sol 4 del primer classificat, i el Cadet A, a 1 punt del segon i a 4 del capdavanter. El president de l'entitat assegura que la junta directiva “alberga grans esperances d'aconseguir aquests desitjats ascensos”.
El futbol almussafeny està vivint un moment molt dolç. L'Almussafes Club de Futbol està desenvolupant una excel•lent temporada 2017-2018 i prova d'aquesta situació són els bons resultats que estan obtenint els diferents equips que integren l'entitat. Les victòries se succeeixen i amb açò l'augment de punts, la qual cosa està situant a tres dels seus conjunts molt prop de l'ascens a una categoria superior.
L’Amateur A, que actualment participa en la lliga de 1a Regional (Grup 5), es troba en segona posició amb 36 punts i està a només 9 del primer classificat, per la qual cosa l'ascens a Regional Preferent és per al club un objectiu que tenen a l'abast de la mà. Per la seua banda, l’Amateur B, que juga en el grup 8 de 2a Regional, manté les seues esperances d'arribar a 1a Regional, atès que en aquest moment es troba en el segon lloc, amb 52 punts, i a només 4 del capdavanter.
Finalment, el Cadet A se troba en una posició similar. Els jugadors d'aquest equip disputen aquesta temporada els partits de 2a Provincial Cadet València, en el Grup 5. El seu bon fer en el camp els ha col•locat en la tercera posició de la classificació, i compten ja amb 39 punts, un menys que el segon i a tan sols quatre del primer classificat. En el seu cas, treballen per a aconseguir ascendir a 1a Regional Cadet.
El president del club, David Domingo, qui durant la presentació de la nova temporada el passat 28 d'octubre de 2017 va apel•lar a la unió de tot el col•lectiu per a assegurar la victòria en les diferents trobades futbolístiques, assegura que la junta directiva “afronta amb grans expectatives el que queda fins al final de la lliga i alberga grans esperances d'aconseguir aquests desitjats ascensos”.
Actualment, l'Escola Municipal de Futbol d'Almussafes compta amb un total de 181 jugadors, d'entre els 3 anys (Querubí) i els més de 30 (Amateur), integrats en 15 equips. El cos tècnic l’integren 32 professionals, als quals se sumen l'equip sanitari i les corresponents delegacions.
Ajuntament d'Almussafes