L'Alcúdia homenatja al cooperativista Josep Vallés

Viernes, 7 de octubre de 2016 | e6d.es
• El dissabte 8 d'octubre tindrà lloc l'acte de nomenament de Fill Predilecte de l'Alcúdia a a qui va ser president de la cooperativa, de la Caixa Rural de l’Alcúdia, fundador d’ANECOP i regidor de l’Ajuntament de l’Alcúdia

._000428

._000429
Josep Vallés Núñez serà nomenat, aquest dissabte 8 d’octubre, fill predilecte de l’Alcúdia per la seua implicació en ser base d’un entramat d’empreses i iniciatives cooperatives al llarg dels últims 50 anys, les quals han permès l’agricultura valenciana fer front amb solvència als reptes més decisius de la seua existència i assolir la modernització per configurar l’actual potència productiva i comercialitzadora.
L’acte de nomenament serà a les 7 de la vesprada i, per a l’ocasió, l'escenari del saló d'actes de la Casa de la Cultura es vestirà amb una escenografia basada en el camp elaborada per l'artista plàstic alcudià Aureli Domenech. Presentat per Pino Díaz, l'acte de farà un repàs a la vida de Vallés mitjançant un audiovisual: des dels seus anys de joventut, passant per la seua aportació al cooperativisme agrari valencià, fins a arribar als seus anys de jubilació. Durant la projecció d'aquest audiovisual, el Quartet de corda Alma acompanyarà les imatges amb diverses peces musicals com La Barcarola d'Offenbach o la cançó tradicional Green Leaves.
Així, la lectura de la resolució del plenari del passat 28 de juny, on tots els grups recolzaren el nomenament de Josep Vallés com a fill predilecte del poble, donarà inici a la vetllada. A l’acte intervindran, a més d’un respresentant de cada grup municipal,  Cirilo Arnandis, president de la CANSO i la Caixa Rural, Joan Ramon Peris, primer secretari de la Unió de Llauradors i Paco Borràs, d'Anecoop. Per finalitzar, l’homenatjat Josep Vallés dirà unes paraules d'agraïment i l'acte es tancarà amb la intervenció de l'alcalde de l'Alcúdia Andreu Salom. 
Ajuntament de l'Alcúdia