L’Alcúdia viurà un intens dissabte d’activitats socials

Viernes, 29 de abril de 2022 | e6d.es
• Coincidiran a la ciutat cinc esdeveniments de caire social, cultural i esportiu
._000841
El pròxim dissabte, 30 d’abril, coincidiran en l’Alcúdia cinc esdeveniments de caire social, cultural i esportiu. Als actes que corresponen per calendari s’han afegit alguns que s’havien ajornat en la data prevista inicialment, degut a la pandèmia.
De matí, a partir de les 11 h, el pati del CEIP Heretats acollirà el concert familiar de Damaris Gilabert, amb la col•laboració del músic alcudià Dani Miquel, què també és pare d’alumnes del centre. El concert està obert a tot el públic familiar que vulga acudir a compartir esta especial festa d’aniversari del col•legi, que enguany complix 40 anys. El centre ha organitzat per a l’ocasió una barra de refrescs i menjar, a més de venda de samarretes i records del 40 aniversari del col•legi.
A les 12 hores, a la porta de l’ajuntament,  tindrà lloc la ja habitual concentració en suport a la comunitat ucraïnesa, que a l’Alcúdia s’està celebrant tots els dissabtes a migdia des de la darrera setmana del mes de febre
A les 16:45 hores l’ equip de bàsquet de l’Escola Municipal de Bàsquet l’Alcúdia (EMBA) , en la categoria júnior masculí, es juga la lliga contra el NBAlzira, en l’últim partit de la competició, que enfronta al primer i segon equips de la classificació. La cita serà al Pavelló Municipal de l’Alcúdia.
A les 7 de la vesprada coincidiran dos esdeveniments multitudinaris, un cultural i l’altre esportiu: Duna banda, Amb eixida i final a l’Avinguda Antoni Almela, tindrà lloc la XXXIII edició de la Volta a Peu a l’Alcúdia, que un10K clàssic per als amants de l’atletisme, que forma part del Circuit Ribera del Xúquer. La prova oficial anirà precedida de carreres de categories inferiors, a partir de les 6 de la vesprada,  que sempre tenen una gran participació entre la infància alcudiana.
D’altra banda, i amb motiu de la clausura de les festivitats dels 30 anys de la Casa de la Música de l'Alcúdia, el 30 d'abril a les 19:00 hores es farà el concert gratuït "Nino Bravo In Memoriam", a la Casa de la Cultura.
 La Banda Simfònica de la Filharmònica Alcudiana tocarà les cançons del cèlebre cantant valencià i Felipe Garpe, guanyador del programa "Yo soy Nino Bravo", Sheila Garcia i Fran Viana posaran veu a la seua música. L’entrada és lliure fins a completar aforament.
El concert anirà precedit de l’acte institucional de cloenda dels actes de la celebració 30 Anys de la Casa de la Música, amb l’estrena d’un documental sobre el 30 aniversari de la Casa i els reconeixement als quatre alcaldes que ha tingut el poble en este període, i també als representants de les diferents associacions musicals que tenen la seu en este edifici emblemàtic. L’acte, que estava previst per a novembre passat, es va haver d’ajornar a causa de la sisena onada de la COVID-19.
Ajuntament de l’Alcúdia
 

._000836
._000853