L'Alcúdia farà arribar als seus veïns les dades de Sanitat referents a la incidència del COVID-19 en la localitat

Lunes, 14 de septiembre de 2020 | e6d.es
• Andreu Salom, alcalde de l'Alcúdia: " Molts veïns que no podien accedir aquestes dades ens ho han sol·licitat, així evitarem que es compartisca informació no emesa per fonts oficials"

._000771
Des de l'inici de la pandèmia del COVID-19, les dades de persones afectades pel virus sempre han sigut gestionades i difoses per la Conselleria de Sanitat. Des de fa ja alguns mesos aquestes dades informen de la incidència que està tenint el COVID-19 els departaments de salut i en cadascuna de les localitats de la Comunitat Valenciana.
Molts Ajuntaments també han donat informació que se'ls ha facilitat des dels seus respectius centres de salut.
L'Ajuntament de l'Alcúdia ha decidit que a partir d'aquesta setmana farà arribar a tots els seus veïns, a través de les xarxes socials i de tots els elements de comunicació dels quals disposa el Consistori, les dades de contagiats totals i els detectats en els últims 14 dies a través de prova PCR afectats per la COVID-19.
En l'entrevista que li hem realitzat via telemàtica a l'alcalde de l'Alcúdia Andreu Salom, ens comenta que ' era una petició que des de fa ja algun temps no s'estaven realitzant els veïns, hi ha molts que no poden accedir al la informació que s'ofereix a través de la Conselleria de Sanitat via Internet, d'altres veïns tampoc tenen accés als canals de WhatsApp pels quals l'Ajuntament difon la informació referent a la localitat".
D'aquesta forma des de l'Ajuntament de la localitat de l'Alcúdia es busca que els veïns no compartisquen informació que no està contrastada o que no ha sigut emesa per canals oficials i assegurances.
"D'una banda no volem que s'estigmatitze als veïns que estan afectats per la pandèmia, però d'altra banda, tampoc volem que es difonguen faules o notícies no contrastades per la localitat, la gent s'alarma fàcilment i amb aquesta mesura volem que tinguen al seu abast la informació més veraç i pels canals oficials", assegura l'alcalde.
E6D
 

 

._000729

._000779