L'Alcúdia aprova les ajudes per a estudiants del Grau Elemental de Música per al curs 2020-2021

Domingo, 7 de noviembre de 2021 | e6d.es
• L'objectiu d'oferir estes beques és estimular i facilitar l'accés a l'ensenyament elemental de música
._000813
L'Alcúdia ha donat el vistiplau a l'aprovació de les bases reguladores de les ajudes per a estudiants del grau elemental de música matriculats en el Centre Professionals de Música de l’Alcúdia. L'objectiu d'oferir estes beques és estimular i facilitar l'accés a l'ensenyament elemental de música, cursat en el Centre Professional de Música de l'Alcúdia, mitjançant la concessió d'unes ajudes que permeten a les famílies cobrir les despeses Dels estudis musicals dels seus descendents.
A partir de l'any 2013, l'Ajuntament de l'Alcúdia va començar a donar estes beques, a causa de la retirada de les ajudes econòmiques, per part de la Generalitat Valenciana, als alumnes matriculats en els graus elementals, i atenent les demandes de l’AMPA del mateix CPM.
Les ajudes bonificaran la càrrega econòmica que suporten les famílies amb alumnes matriculats en qualsevol dels quatre cursos de l'Ensenyament Elemental. Amb esta millora en les condicions econòmiques, es pretén fomentar l'ensenyament musical, pilar fonamental per al desenvolupament cultural, social i educatiu del municipi.
Se subvencionarà una quantitat monetària fixa en funció del nombre d'alumnes, la situació econòmica general i la disponibilitat pressupostària. La despesa de les ajudes, per al curs 2020-2021, de la subvenció, tindrà un import màxim de 6.000 euros.
Les sol·licituds es presentaran per registre d'entrada presencial en l'Ajuntament de l'Alcúdia o, a través de la seu electrònica, habilitada al portal www.lalcudia.com. El termini per a presentar les sol·licituds serà de 20 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província.
Amb estes beques, l'Ajuntament de l'Alcúdia segueix compromés i amplia les línies d'ajuda existents als escolars i vinculades a la compra de llibres i material, beques de menjador, ajudes al transport a l'adquisició d'ordinadors, entre altres.
Ajuntament d'Almussafes


 

._000836

._000049