L’alcaldessa d’Algemesí deixa de costat les festes dels barris

Lunes, 20 de julio de 2015 | e6d.es
• La també regidora de Festes i el seu equip de Govern no assistixen a la processó del barri del Carme

._000363

._000383
Ahir va tindre lloc la processó del barri del Carme i com ja havien manifestat en alguna ocasió, no va comptar amb representació de l’equip de Govern. Després de 8 anys amb la participació directa de l’Ajuntament d’Algemesí en els actes organitzats pels veïns del barri, el nou govern ha decidit trencar la tradició i deixar de representar al consistori en les festes del barri del Carme. Els 8 regidors del Partit Popular sí van assistir tant al sopar que celebraren els veïns el passat dissabte, com a la missa i posterior processó que va recórrer els carrers del barri ahir diumenge. Al no haver representació de l’equip de Govern i no poder participar en la processó de forma institucional, ho van fer amb la resta de veïns del barri davant de la imatge.
Crida l’antenció que el nou equip de govern format per PSOE i EU sí vulga presidir les processons de la Mare de Déu de la Salut i de sant Onofre, a pesar de ser igualment exaltacions religioses de verges o sants, i no ho faça amb les festes del barri del Carme, sant Josep Obrer o el Pilar.
“La forma d’actuar del nou govern municipal deixa clar que per a ells hi ha ciutadans de primera i de segona. Preferixen acudir a les processons més vistoses i que més renom tenen, a pesar que totes són organitzades pels veïns amb la mateixa il·lusió i devoció. Els representants dels dos partits del govern municipal sols s’han dignat a visitar els barris abans de les passades eleccions, després d’haver-los tingut oblidats durant 4 anys. No es mereixen eixe despreci per part del seu ajuntament i els seus màxims representants”, lamenten els populars d’Algemesí.
Populars d’Algemesí