L’alcalde d’Algemesi te un greu problema de percepció cognitiva i menteix de forma intencionada

Viernes, 3 de octubre de 2014 | e6d.es
• Al plenari de setembre ja va mentir jugant a la confusió, no és el paper d’un alcalde, és un engrescador i un professional de la crispació
._000238
Desprès dels fets lamentables produïts a la nostra ciutat d’Algemesí durant la setmana taurina, i en especial respecte a la continuació de les anomenades becerrades nocturnes cadafaleres l’alcalde d’Algemesí torna a la primera plana com responsable de la crispació innecessària que vivim entre defensors de les becerrades i els detractors de la tortura gratuïta a la que son sotmesos any rere any els jònecs per part de mans inexpertes.
L’alcalde d’Algemesí, en un fet impropi d’una primera autoritat, menteix descaradament quan afirma que tots els anys es reuneixen els partits d’esquerres amb la Comissió Taurina.  Les reunions a les que fa referència són falses, almenys per part d’Esquerra Unida, que per altra part estem disposats a acudir a eixes suposades reunions, perquè cal resoldre per el futur de la festa una solució consensuada.
Menteix i juga a la confusió i a la crispació el Sr Alcalde quan afirma que estem darrere dels fets violents i menteix quan ens acusa de voler imposar de forma dictatorial a la Comissió taurina com han de fer la festa i com organitzar-se. Esquerra Unida d’Algemesí estem per la supressió de les becerrades, exclusivament contra les becerrades nocturnes, i així ho hem manifestat any rere any, com ens manifestem de forma pacifica per la supressió d’eixa part de la festa. 
Ens consta que la Folgança també està a favor del consens.  Fins i tot, per evitar conflictes hem avançat la convocatòria de la manifestació una setmana, i ens hem manifestat en contra de les accions de confrontació directa com les produïdes recentment. 
Una persona que no dubta en utilitzar la mentida, que qualifica a l’adversari com a ‘gentuza’, persones del seu poble totalment honorables no mereix ni per un minut més seguir representant-nos.
També menteix deliberadament al posar en entredit actuacions de determinats col·lectius com la Nova Muixeranga i com la Casa Cantonera, llocs de difusió de la nostra cultura malgrat tots els entrebancs de l’equip de govern per el seu normal funcionament.
Per altra part Esquerra Unida considera que el temps del consens ha finalitzat, ja no podem estar a expenses d’una Comissió Taurina i un equip de govern que han permès la degradació de la nostra festa, que han posat lamentablement la nostra ciutat al capdavant del maltracte animal. Es precís, és necessari que enguany siga el darrer de les becerrades, be de forma voluntària per la Comissió Taurina o per imposició de les ordenances municipals, no autoritzant la celebració de les becerrardes nocturnes. Les persones d’Algemesí no ens mereixem ser titulars de premsa per eixos fets d’una minoria, per això volem una festa digna.
EUPV d'Algemesí
 
Fuente original de la fotografía: lasprovincias.es