L'Alberic Promeses goleja al Rafelguaraf per 6 a 0

Domingo, 12 de marzo de 2017 | e6d.es
• Amb aquest resultat els alberiquenys estan lluitant per l'ascens

Alberic Promeses ha format en la porteria a Nando i als jugadors, Josep, Rubén (Ivan, 65’), Arnau (Sanchis, 76’), Jose, Salva (Josep, 60’), Javi Cervelló, Kevin, Enric, Màxim, Mario. Entrenador, Roberto Adam. Capità equip, Mario.
Rafelguaraf ha format amb Raul en la porteria, David, Lledo, Vicente, Àngel, Víctor (Leo, 55’), Romer, Jonathan (Joan, 58’), Guillem (Carlos, 78’), Joshua, Chafes, Sendra. Entrenador, Marcos Lorente. Capità equip, Víctor. Delegat d’equip, Carles Arques.
Els gols d'Alberic Promeses han sigut marcats per Arnau (2’), Chafes (P.P.) (10’), Enric (40’ i 81’), Rubén (48’), Màxim (83’)
El partit ha sigut arbitrat per Jesús Martí Richart.
Va mostrar cartolina groga al jugador d'Alberic Promeses, Mario (40’).
Als jugadors del Rafelguaraf, Romer (80’), Chafes (88’) i va expulsar amb roja directa a Joshua (88’).
Partit de futbol jugat en L’Estadi Municipal d’Alberic pertanyent al Grup X de la 2a categoria regional. Vesprada fresca i amb pobra afluència d’aficionats.
Alberic Promeses guanyava la jornada anterior per 1 a 0 en casa del Manuel L’enova, gol marcat per Josep (54’) i va ser expulsat per doble amonestació Carlos i segurament se li creuaren els fils després de vorer la roja i segons el reflectit en l’acta arbitral, el Comité de Competició, el sancionat amb 12 partits, segon l’Article 105. Motiu: Usar llenguatge ofensiu, grosser i/o gestos de la mateixa naturalesa. Més 1 partit per la doble amonestació, pel que estarà 13 partits sense jugar.
Partit còmode per als alberiquenys que en el minut 2 obria el marcador a favor seu per mediació d’Arnau al rebre el baló dins l’àrea i enviar-lo al fons de la xarxa pegat al pal dreta de la porteria de Raül. 8 minuts després en una jugada d’atac dels alberiquenys i en intentar rebutjar el baló Chafes que ha la trajectòria cap a l’interior de la seua porteria.
Amb el 2 a 0 a favor l’Alberic ha fet un joc pràctic de contenció per part dels seus jugadors al mig del camp que feia que els jugadors del Rafelguaraf crearen poques incursions a l’àrea de Nando i les poques que li hi han arribat ha resolt, satisfactòriament.
3 a 0, per mediació d’Enric en el 40’ en rebre el baló dins l’àrea i enviar-lo de fort xut arran d’herba al fons de la porteria de Raül.
La segona part ha sigut molt pareguda a la primera i on els alberiquenys no han abaixat la guàrdia encara que ja portaven 3 gols a favor per cap en contra.
Només començar la segona part, al cap de 3 minuts, Arnau en una jugada personal d’atac portant el baló controlat encara porteria i el seu xut és rebutjat el baló pel porter que li aplega a Rubén que l’envia al fons de la porteria, establint el 4 a 0.
Enric u dels jugadors més actius de cara a porteria visitant ha sigut l’autor del 5 a 0 en el 81’ en una jugada personal per banda Esquerra i encarant porteria envia de fort xut el baló arran d’herba que entra llepant el pal esquerre dins de la porteria de Raül que no ha pogut fer més que traure'l del fons de la porteria.
El 6 a 0 ha pujat al caseller en rebre Màxim situat dins l’àrea el baló i enviar-lo al fons de la xarxa del Rafelguaraf.
En la classificació de màxims golejadors, els jugadors de l’Alberic David ocupa el lloc 4t amb 16 gols i Rubén 6é amb 13 gols. El lloc primer l’ocupa Quiles de l’Anna amb 21 gols.
La propera jornada 25 que es jugara els dies 25 i 26 de març 2017, l’Alberic Promeses visitarà el camp de la Font de la Figuera i el Rafelguaraf rebrà a casa a l’Olleria.
Els alberiquenys deuen seguir pel camí actual de sumar punts i esperar el que podent fer el Carcaixent i Vallada.