L’Alberic Promeses es juga l’ascens a casa contra el Ciutat d’Alzira

Sábado, 5 de mayo de 2018 | e6d.es
• Davant la importància del partit, els alzirenys han demanat al comité un trio arbitral de Preferent

._000517
El pròxim diumenge 6 d’abril 2018, a les 12,00 h. del matí es jugarà en l’Estadi Municipal d’Alberic, el transcendental partit de futbol de 2n Regional, Grup 9, entre CE Alberic Promeses, amb 65 punts, líder en solitari des de la Jornada 8, contra el Ciutat d’Alzira F.B., 3r classificat amb 63 punts, empatat amb l'Algemesí CF, segon, que jugarà el mateix dia i a casa de la UD Castellonense.
Partit decisiu per a deixar el fons de les categories regionals, d’un equip que ha sigut líder 22 jornades de 30, i que incomprensiblement no ha guanyat en l’últim tram de lliga partit amb equips considerats “inferiors”, com en la jornada 19 en Anna, en la jornada 26 a casa, contra el Vallada per 1 a 2, en la jornada 27, i va perdre a casa de la Mancomunitat per 2 a 1, va empatar a 2 en Genovès, jornada 21.
Però segurament una de les derrotes que li pot perjudicar mol, és un equip que a priori no comptava i és ú dels rivals directes mes a tindre a compte, l’Algemesí, que en casa, va sofrir una severa derrota per 5 a 0, en la jornada 23, el 4 de març, i es va posar en el lloc 5, amb 45 punts i a 10 dels alberiquenys, líders.
Una altra jornada per oblidar la 25, on empatava incomprensiblement a 1, a casa del EMFB Manuel-L'enova.
Les golejades de CE Alberic Promeses, en les dos últimes jornades, a casa contra el Sumacàrcer, al que endossaren 10 a 0 o el partit del diumenge passat a casa de l’Alcúdia al que guanyaren per 0 a 4, amb un dels millors partits que he vist jugar a l'equip, davant a les adversitats del vent, amb un joc d’equip de cara a porteria contraria, com l’últim gol de jugada magistral.
El gol averat-ge contra el Ciutat d’Alzira, està a favor de l'alberiquenya, al que guanyaren per 0 a 3, però, però no amb l’Algemesí.
CE Alberic Promeses, depèn d’ell mateix, i deu d'eixir a fer el bon futbol que porten en les seues botes tots els seus jugadors, sense escombrar a ningú d’ells, i per mèrits propis jugar en la 1a regional.
No cap dubte, que ara mes que mai, l’afició deu acudir al camp i recolzar-los fins al xiulit final de l’àrbitre, amb esportivitat, bon comportament amb l’afició forastera, per deixar ben alt el nom del poble d’Alberic.
Segons el Reglament de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana. Put-jan a Primera Regional, els equips classificats en primer lloc de tots i cadascú dels 15 grups, així com els 9 equips millors classificats en segon lloc. El trio arbitral estarà format, con arbitre principal, Tomás Catalá Muñoz. Assistent 1r, Matei Valeriu Razvan. Assistent 2n, Cristian Planells Carrizosa.
Eduardo Sala, text i fotos


._000436

._000536