L'Ajuntament i el Gremi de Forners d'Alzira demanen a Consellería registrar la «Reganyà» com a marca de qualitat

Jueves, 21 de abril de 2016 | e6d.es
• "L'objectiu és posar en valor i la marca dels nostres productes, però també potenciar el nostre comerç i gastronomia"
._000403
El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez, tècnics d’IDEA i el Gremi de Forners d'Alzira mantingueren ahir una reunió amb el Cap de Servei de Qualitat Agroalimentària de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural per a optar a la Marca de Qualitat de la Generalitat Valenciana, que reconeix i posa en valor els productes típics valencians. En el cas d’Alzira, el Gremi de Forners proposà la «Reganyà». També des d’aquest organisme de la Conselleria s’ha proposat als forners d’adherir-se al Certificat d’Artesà. La Reganyà, segons han explicat els representants dels mestres forners de la nostra ciutat, és un dolç tradicional d'origen humil que combina la mona de Pasqua amb la carabassa i ha sigut elegit per ser un producte singular també a Alzira. Tant el regidor de Promoció Econòmica, Ivan Martínez Araque, com de Comerç, Isabel Aguilar, han manifestat que l'objectiu principal és posar en valor i la marca dels nostres productes, però també potenciar el nostre comerç i gastronomia, així com el treball dels professionals de la nostra ciutat.
Ajuntament d'Alzira
 
Todas las noticias de Alzira en www.elseisdoble.com